Στην αγκαλιά ράπερ η sexy Έλενα Τσαγκρινού Στην αγκαλιά ράπερ η sexy Έλενα Τσαγκρινού | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στην αγκαλιά ράπερ η sexy Έλενα Τσαγκρινού

Στην αγκαλιά ράπερ η sexy Έλενα Τσαγκρινού
Νέος έρωτας για την Έλενα Τσαγκρινού των Otherview, που χώρισε τον μουσικό του γκρουπ Βασίλη Κουμεντάκο
«Δεν κρατάει για πάντα η φωτιά, τώρα πια το ξέρω καλά» τραγουδάει η όμορφη Ελενα Τσαγκρινού στην επιτυχία των Otherview «Τώρα ή ποτέ». Μάλιστα, όπως φαίνεται, ο συγκεκριμένος στίχος την εκφράζει απόλυτα. 
Κι αυτό γιατί η «φωτιά» στη σχέση της με τον μουσικό του συγκροτήματος Βασίλη Κουμεντάκο δεν κράτησε για πάντα και τώρα η ίδια ζει έναν νέο έρωτα!
Υστερα από δυόμισι χρόνια σχέσης, η Ελενα και ο Βασίλης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο, η σέξι τραγουδίστρια δεν έμεινε και πολύ καιρό μόνη της! 
Προς απογοήτευση των χιλιάδων θαυμαστών της, προχώρησε γρήγορα παρακάτω και έκανε σχέση με τον ράπερ Mike, με τον οποίο ανήκουν στην ίδια δισκογραφική εταιρία και τον χειμώνα συνεργάστηκαν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο.
Εκεί, όπως φαίνεται, γνωρίστηκαν καλύτερα και ήρθαν πιο κοντά. Οι δύο νέοι καλλιτέχνες είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Στις κοσμικές εξόδους τους πολλοί είναι εκείνοι που τους έχουν δει σε πολύ τρυφερά τετ α τετ.
Ειδύλλιο
Μάλιστα, σε μία από τις πιο πρόσφατες -σε live των DuoViolins, του Δημήτρη Ισσαρη των Otherview και του Γιώργου Γαϊτάνου- οι δυο τους δεν μπόρεσαν να κρύψουν το πάθος τους, με τους γύρω τους να γίνονται μάρτυρες ενός φλογερού ειδυλλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελενα έχει αποφασίσει να... χωρίσει και από το συγκρότημα, ακολουθώντας solo καριέρα. Αυτό -αν ισχύει- θα συμβεί φυσικά μετά το τέλος των εμφανίσεων των Otherview στο σχήμα του Κωνσταντίνου Αργυρού σε κέντρο της Θεσσαλονίκης, δηλαδή από τέλη Απριλίου και μετά.
Να θυμίσουμε ότι η Ελενα Τσαγκρινού μπήκε στο συγκρότημα μετά την αποχώρηση της προκατόχου της Κρυσταλλίας Ρήγα και ότι -σύμφωνα με παλαιότερη συνέντευξη του ιδρυτή του συγκροτήματος Δημήτρη Ισσαρη- δεν θα υπάρξει τρίτη επανασύσταση. Αν δεν αλλάξει γνώμη και όντως αποχωρήσει η Ελενα από τους Otherview, τότε μάλλον το συγκρότημα θα διαλυθεί.
Epirusblog Gr
5 of 5
Στην αγκαλιά ράπερ η sexy Έλενα Τσαγκρινού
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 945818875566342621
Σχόλια
item