Η Μιράντα του «Sex and the City» πάει για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης! Η Μιράντα του «Sex and the City» πάει για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Μιράντα του «Sex and the City» πάει για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης!

Η Μιράντα του «Sex and the City» πάει για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης!
Η Σίνθια Νίξον, γνωστή ως Μιράντα Χομπς στους θαυμαστές της τηλεοπτικής σειράς «Sex and the City» του HBO, αναμένεται να θέσει υποψηφιότητα για κυβερνήτης στη Νέα Υόρκη.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου, η Νίξον, ξεκίνησε να επιλέγει συνεργάτες, κάποιοι από τους οποίους εργάστηκαν για τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάσιο σύμφωνα με το NY1.
«Το γεγονός ότι ο Ντε Μπλάσιο και ο νυν κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο είναι αρκετά "αποξενωμένοι" αν και οι δύο είναι Δημοκράτες, κάνει πολλούς κατοίκους να ανησυχούν ενθαρρύνοντας τη Σίνθια να είναι υποψήφια. 
Αν και όποτε λάβει απόφαση, σίγουρα εγκαίρως, θα αποκαλύψει τα σχέδιά της» δήλωσε η εκπρόσωπος της ηθοποιού, Ρεμπέκα Κάπελαν.
Η 51χρονη Νίξον δεν ασχολείται πρώτη φορά με την πολιτική. Αξίζει να θυμήσουμε την αντιπαράθεσή της με τον Κουόμο για θέματα δημόσιας εκπαίδευσης, τη στήριξή της στην αύξηση της χρηματοδότησης για τα δημόσια σχολεία -μάλιστα έχει συλληφθεί έξω από το δημαρχείο της Νέας Υόρκης στη διάρκεια διαδήλωσης με αίτημα την αύξηση των κονδυλίων- καθώς και τις εκστρατείες ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού και τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.
Επιπλέον, η βραβευμένη με Tony ηθοποιός είναι εκπρόσωπος της Συμμαχίας για την Ποιοτική Εκπαίδευση, οργάνωση με έδρα τη Νέα Υόρκη για τις «υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκές ευκαιρίες» και έχει εκφράσει την αντίθεσή της στην πολιτική που ακολουθεί ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ ενώ έχει ταχθεί υπέρ του πρώην Προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα.
Epirusblog Gr
5 of 5
Η Μιράντα του «Sex and the City» πάει για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 1595589197881598662
Σχόλια
item