Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Χαλαρές βόλτες στα βόρεια προάστια! [pics] Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Χαλαρές βόλτες στα βόρεια προάστια! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Χαλαρές βόλτες στα βόρεια προάστια! [pics]

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Χαλαρές βόλτες στα βόρεια προάστια! [pics]
Είναι στα καλύτερά τους και δεν το κρύβουν. Οκτώ μήνες μετά το γάμο τους που έγινε το talk of the town και μετά από 15 χρόνια κοινής ζωής ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη συνεχίζουν να κρατούν ζωντανό τον έρωτά τους και να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. 
Οι δυο τους, έχουν φυσικά, ως βασική προτεραιότητα τα τέσσερα αγγελούδια τους, αλλά πάντα βρίσκουν χρόνο για να κάνουν και ρομαντικές βόλτες μόνο για δύο.
Έτσι πριν λίγες μέρες ο κορυφαίος Έλληνας σταρ και η αγαπημένη του Κάτια, άφησαν για λίγο τα παιδιά στο σπίτι (την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον βενιαμίν της οικογένειας, Απόλλωνα) και βρέθηκαν στην Κηφισιά για γεύμα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. 
Οι δυο τους περπάτησαν χέρι χέρι στα βόρεια προάστια και λίγο αργότερα βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο, αποδεχόμενοι την πρόσκληση ενός καλού τους φίλου.
Το ζευγάρι, με chic εμφάνιση -όπως πάντα άλλωστε- και με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη φάνηκε να χαλαρώνει και να απολαμβάνει την βόλτα του στην Κηφισιά. 
Έχοντας μάλιστα, ολοκληρώσει και τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Estate, ο Σάκης Ρουβάς βρήκε λίγο χρόνο να ξεκουραστεί πριν ξεκινήσει τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.
Ήδη μάλιστα, έχει προγραμματίσει τη φετινή καλοκαιρινή περιοδεία του με την Έλλη Κοκκίνου που θα έχει πιο global χαρακτήρα, μιας και ο πρώτος τους σταθμός θα είναι η Αυστραλία.
Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP
tlife.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Χαλαρές βόλτες στα βόρεια προάστια! [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6414938790217762802
Σχόλια
item