Δανάη Παππά: Σπάνια βραδινή έξοδος για την πρωταγωνίστρια του Τατουάζ στην Αθήνα! [pics] Δανάη Παππά: Σπάνια βραδινή έξοδος για την πρωταγωνίστρια του Τατουάζ στην Αθήνα! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δανάη Παππά: Σπάνια βραδινή έξοδος για την πρωταγωνίστρια του Τατουάζ στην Αθήνα! [pics]

Δανάη Παππά: Σπάνια βραδινή έξοδος για την πρωταγωνίστρια του Τατουάζ στην Αθήνα! [pics] | tlife.gr
Η Δανάη Παππά αποτελεί μία από τις πιο ταλαντούχες και ανερχόμενες ηθοποιούς! Η όμορφη πρωταγωνίστρια του Τατουάζ έχει προκαλέσει από την πρώτη της κιόλας εμφάνιση της, στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, εξαιρετικές εντυπώσεις και όχι άδικα.
Η γλυκιά Δανάη, όμως κάνει σπάνια βραδινές εξόδους στην Αθήνα, μιας και ως γνωστό τα γυρίσματα του Τατουάζ γίνονται επί το πλείστον στην Κύπρο.
Η νεαρή ηθοποιός, όμως, τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα! Η Δανάη Παππά βρέθηκε με καλούς της φίλους στο KiBi Sushi Bar και απόλαυσε γευστικό sushi, κάτι το οποίο λατρεύει. 
Η πρωταγωνίστρια του Τατουάζ ήταν καλεσμένη του γνωστού pr manager Νεκτάριου Σκαμνάκη και πόζαρε μαζί του στον φωτογραφικό φακό.
με τον Νεκτάριο Σκαμνάκη


Μάλιστα, μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη sushi και άλλες νοστιμιές απόλαυσαν και άλλοι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz, όπως η Ναταλία Δραγούμη, ο Άνθιμος Ανανιάδης, η Μαρία Ανδρούτσου, η Μπέσσυ Μάλφα, οι αδερφές Αϊνατζόγλου κ.α.
Ναταλία Δραγούμη
Άνθιμος Ανανιάδης
Μπέσσυ Μάλφα
Μαρία Ανδρούτσου
Ελισάβετ και Ειρήνη Αϊνατζόγλου
Epirusblog Gr
5 of 5
Δανάη Παππά: Σπάνια βραδινή έξοδος για την πρωταγωνίστρια του Τατουάζ στην Αθήνα! [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5900637711874458340
Σχόλια
item