Χριστίνα Μπόμπα: Οι βόλτες στην Αθήνα πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο [pics] Χριστίνα Μπόμπα: Οι βόλτες στην Αθήνα πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χριστίνα Μπόμπα: Οι βόλτες στην Αθήνα πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο [pics]

Χριστίνα Μπόμπα: Οι βόλτες στην Αθήνα πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο [pics]
Στον Άγιο Δομίνικο βρίσκεται και πάλι η Χριστίνα Μπόμπα. Δεν θα μπορούσε να μείνει για πολύ καιρό μακριά από τον αγαπημένο της και μέλλοντα σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη.
Ο παρουσιαστής του Survivor βρίσκεται ακόμα στην Καραϊβική για τις ανάγκες των γυρισμάτων του reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ κι έτσι η σύντροφός του είναι αυτή που μπορεί πιο εύκολα να αλλάζει το πρόγραμμά της για να περνούν χρόνο μαζί.
Η Χρσιτίνα απολαμβάνει ήδη τις πρώτες τις βουτιές στις εξωτικές παραλίες αλλά και την αγαπημένη της συνήθεια που είναι το διάβασμα. 
Λίγες μέρες νωρίτερα όμως χάρηκε τις ηλιόλουστες μέρες της Ελλάδας κάνοντας βόλτες στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος».


Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε με casual look αλλά και τα εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου που επέλεξε για τις καθημερινές εμφανίσεις της.
Η Χριστίνα Μπόμπα έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη σε αυτή τη φάση της ζωής της αφού ετοιμάζεται σε λίγο καιρό να ανέβει τα σκαλιά τις εκκλησίας με τον Σάκη. 
Η ίδια δεν έχει ιδιαίτερο άγχος για όλα αυτά που πρέπει να γίνουν και φαίνεται πως μοιράζεται αυτή την στάση ζωής και με τον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ.
«Έτοιμο βέβαια δεν είναι τίποτα ακόμα, αλλά σιγά-σιγά. Δεν είμαι τόσο οργανωτική, αλλά πιστεύω ότι πάνε πολύ καλά οι προετοιμασίες. 
Ο Σάκης δεν έχει βρει ακόμα τι θα φορέσει, αλλά κι αυτός τα προχωράει τα προγαμήλια θεματάκια του, από μακριά…», είπε στις κάμερες λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο. 
tlife.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Χριστίνα Μπόμπα: Οι βόλτες στην Αθήνα πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6919877938287537320
Σχόλια
item