Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της σε ρομαντικό δείπνο! [pics] Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της σε ρομαντικό δείπνο! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της σε ρομαντικό δείπνο! [pics]

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της σε ρομαντικό δείπνο! [pics] | tlife.gr
Είναι φουλ ερωτευμένοι κι αγαπημένοι κι αυτό φαίνεται από τον τρόπο που κοιτάει στα μάτια ο ένας τον άλλον! Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου και ο Αλέξανδρος Σιλβεστρίδης περνούν υπέροχα μαζί και απολαμβάνουν την κάθε τους κοινή στιγμή.
Ο γνωστός επιχειρηματίας δεν κρύβει τη αδυναμία που έχει στην σέξι σύντροφό του και μάλιστα πριν λίγες ημέρες τους είδαμε να χορεύουν μαζί στο Dancing with the Stars! 
O Aλέξανδρος έχει δηλώσει πως έχει κάνει… μόνιμη πρόταση γάμου στην Μάγκυ και περιμένει κάποια στιγμή τη θετική της απάντηση. Η Μάγκυ έχει πει για τον αγαπημένο της στην εφημερίδα Real :
«Έχω πει ότι δεν πρόκειται να ξαναπαντρευτώ. Είµαστε πολλά χρόνια µε τον Αλέξανδρο. Η αλήθεια είναι ότι έχω πάντα µια πρόταση γάµου από τον Αλέξανδρο µπας και… αλλάξω γνώµη! Ίσως αν παντρευτούμεµ να µην αλλάξει τίποτα, ίσως όµως αλλάξουν τα πάντα. 
Ακούς από ζευγάρια ότι είναι µαζί δέκα χρόνια, συζούν κιόλας και αποφασίζουν να παντρευτούν και χωρίζουν αµέσως. Βέβαια εµείς µε τον Αλέξανδρο έχουµε περάσει και από χωρισµό»…
Το ζευγάρι μετά την αποχώρηση της Μάγκυ από το χορευτικό show του Ant1, βρέθηκε στο Barbarossa στο Χαλάνδρι για ρομαντικό δείπνο με τον αγαπημένο της και όπως θα δεις στις φωτογραφίες οι δυο τους έζησαν τρυφερές στιγμές και η γνωστή Dj, τάιζε τον σύντροφό της στο στόμα!
tlife.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της σε ρομαντικό δείπνο! [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 8320132159801090090
Σχόλια
item