Ιωάννα Λίλη – Θοδωρής Ζαγοράκης: Ατελείωτο παιχνίδι με τα παιδιά τους από τον χιονισμένο Χορτιάτη! [pics] Ιωάννα Λίλη – Θοδωρής Ζαγοράκης: Ατελείωτο παιχνίδι με τα παιδιά τους από τον χιονισμένο Χορτιάτη! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ιωάννα Λίλη – Θοδωρής Ζαγοράκης: Ατελείωτο παιχνίδι με τα παιδιά τους από τον χιονισμένο Χορτιάτη! [pics]

Ιωάννα Λίλη – Θοδωρής Ζαγοράκης: Ατελείωτο παιχνίδι με τα παιδιά τους από τον χιονισμένο Χορτιάτη! [pics] | tlife.gr
Μια όμορφη καθημερινότητα απολαμβάνει η Ιωάννα Λίλη. Η πρώην παρουσιάστρια του Μακεδονία Tv αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της στην οικογένειά της: τον σύζυγό της, Θοδωρή Ζαγοράκη και τα δυο τους παιδιά, Μαρία και Ιωάννη.
Η ίδια είναι από τις γυναίκες που φροντίζει να κάνει πράγματα για εκείνη αλλά προτεραιότητά της είναι τα αγαπημένα της πρόσωπα. Αυτό φαίνεται και από τις πολλές κοινές τους δραστηριότητες.
Τις τελευταίες μέρες, απολαμβάνουν όλοι μαζί την χιονισμένη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα έκαναν μια οικογενειακή εξόρμηση στον Χορτιάτη, το όμορφο βουνό που βρίσκεται ανατολικά της συμπρωτεύουσας. 
Και οι τέσσερις έπαιξαν ατελείωτα με το χιόνι και ηεντυπωσιακή παρουσιάστρια και μοντέλο, μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα οικογενειακής ευτυχίας με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Πάτησε στα βελάκια δεξιά για να δεις όλες τις φωτογραφίες
Καλησπέρα σε όλους!!! Ηλιόλουστη όμορφη Τρίτη!!! Φωτογραφίες από Χορτιάτη χθες!!! Φιλιά σε όλους!!!
#hortiatismountain #yesterday #snowyday #familytime #besttime #loveu❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘🙋


Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννα Λίλη – Θοδωρής Ζαγοράκης: Ατελείωτο παιχνίδι με τα παιδιά τους από τον χιονισμένο Χορτιάτη! [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5460678092139715814
Σχόλια
item