Ντοκιμαντέρ για τη ζωή και τον θάνατο του Paul Walker Ντοκιμαντέρ για τη ζωή και τον θάνατο του Paul Walker | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ντοκιμαντέρ για τη ζωή και τον θάνατο του Paul Walker

Ντοκιμαντέρ για τη ζωή και τον θάνατο του Paul Walker

Μία εμπεριστατωμένη ερευνητική ματιά στη ζωή και στο θάνατο του Paul Walker, του πρωταγωνιστή των ταινιών «The Fast and the Furious» (Οι Μαχητές των Δρόμων), ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα αποτελεί το ντοκιμαντέρ, το οποίο ετοιμάζουν οι Paramount Network, Network Entertainment και ο παραγωγός Ντέρικ Μάρεϊ.

Στο ντοκιμαντέρ «I Am Paul Walker» περιλαμβάνονται συνεντεύξεις με τους συναδέλφους του Paul Walker, καθώς και τους φίλους που τον γνώριζαν καλύτερα, αναφέρουν οι παραγωγοί.Η ταινία θα διερευνά την καλλιτεχνική καριέρα του Paul Walker και θα παρουσιάζει, μεταξύ άλλων, το πάθος του ηθοποιού για τους ωκεανούς και τη θαλάσσια ζωή, όπως και τη δράση του για να ενισχύσει τις προσπάθειες ανοικοδόμησης της Αϊτής μετά τον καταστροφικό σεισμό.

Τους επόμενους μήνες, σύμφωνα με το Deadline, θα δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες και τα ονόματα των συντελεστών. Ο Ντέρικ Μάρεϊ ήταν παραγωγός του ντοκιμαντέρ «I Am Heath Ledger» για τον Αυστραλό ηθοποιό, Heath Ledger, ο οποίος πέθανε από υπερβολική δόση φαρμάκων.

Ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ «I Am Heath Ledger» θα σκηνοθετήσει και το «I Am Paul Walker».
Ο Paul Walker πέθανε το 2013, όταν η Πόρσε την οποία οδηγούσε προσέκρουσε σε κολόνα. Ήταν 40 ετών.

Η Network Entertainment του Μάρεϊ εκτός από το ντοκιμαντέρ για τον Λέτζερ έχει παρουσιάσει σε ντοκιμαντέρ τα πορτρέτα των Τζον Κένεντι, Μοχάμεντ Άλι και Μπρους Λι.
Η βιογραφική ταινία για τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ «I Am MLK Jr.» θα προβληθεί από το δίκτυο Paramount Network στις 2 Απριλίου.
Epirusblog Gr
5 of 5
Ντοκιμαντέρ για τη ζωή και τον θάνατο του Paul Walker
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 8481759057486894562
Σχόλια
item