ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΝΕΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ Χ-MΕΝ ΥΠΕΡΓΗΙΝΗ ΦΥΛΗ!

ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΝΕΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ Χ-MΕΝ ΥΠΕΡΓΗΙΝΗ ΦΥΛΗ!
Οι επιστήμονες έχουν κάνει μια απροσδόκητη και ανησυχητική ανακάλυψη, ένας μεγάλος αριθμός από νέες και προηγμένες μεταλλάξεις έχουν εντοπιστεί μεταξύ των ανθρώπων. 
Σύντομα θα υπάρξουν οι φανταστικοί μεταξύ των ανθρώπων. Αυτοί οι υπεργήινοι δενβγαίνουν από τα μυστικά εργαστήρια όπως στις ταινίες αλλά γεννιούνται με φυσικό τρόπο. Άλλοι επιστήμονες είναι λιγότερο αισιόδοξοι και θεωρούν ότι η απρόβλεπτη εξέλιξη μπορεί να οδηγήσει σε άγνωστες αλλαγές στο ανθρώπινο σώμα. 
Αυτή η απροσδόκητη και τρομακτική ανακάλυψη είναι το αποτέλεσμα μιας μελέτης που πραγματοποιήθηκε από επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Cornell (ΗΠΑ) και στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια.
Όταν εξέτασαν τα γονίδια από αρκετούς χιλιάδες ανθρώπους από όλο τον κόσμο αποδείχθηκε ότι η ανθρωπότητα έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια νέα απαρατήρητη μετάλλαξη.
Μία νέα ανθρώπινη φυλή γεννιέται;
Οι επιστήμονες μελέτησαν 202 γονίδια σε 14.002 άτομα. Το ανθρώπινο γονιδίωμα περιέχει περίπου 3 δισεκατομμύρια ζεύγη βάσεων? Οι επιστήμονες μελέτησαν 864.000 από αυτά τα ζεύγη αυτό είναι μόνο ένα μικρό μέρος του γονιδιώματος το μέγεθος του δείγματος των 14.002 ανθρώπων είναι μία από τις μεγαλύτερες από ποτέ μελέτες προσδιορισμού αλληλουχίας σε ανθρώπους.
Το έργο του Δρ John Novembre του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες και του Δρ Vincent Mooser του Ηνωμένου Βασιλείου με βάση την φαρμακευτική εταιρεία GlaxoSmithKline αναφέρει ότι πάνω από το 95% των παραλλαγών βρέθηκαν 202 γονίδια σε 14.002 άτομα ήταν σπάνιο και το 74% των παραλλαγών διεξήχθησαν από μόνο ένα ή δύο άτομα στη μελέτη.
«Ήξερα ότι θα υπάρξουν σπάνιες ιδιομορφίες, αλλά δεν είχαμε καμία ιδέα ότι υπάρχει τέτοια διαφόρα!» δήλωσε ο ανώτερος συντάκτης της έρευνας John Novembre, επίκουρος καθηγητής οικολογίας και εξελικτικής βιολογίας και της βιοπληροφορικής στο UCLA. 
Στη μελέτη10 621 άτομα είχαν μία από τις 12 ασθένειες συμπεριλαμβανομένης της νόσου της στεφανιαίας αρτηρίας, σκλήρυνση κατά πλάκας, η διπολική διαταραχή, σχιζοφρένεια, η οστεοαρθρίτιδα και η νόσος του Alzheimer? 3381 δεν είχαν καμία από τις ασθένειες.
«Το μεγάλο μέγεθος του δείγματος μας επιτρέπει να δούμε τα πρότυπα με περισσότερη σαφήνεια από ποτέ» δήλωσε ο Δρ Novembre.
«Η έρευνα που διεξήχθει πριν από πενήντα χρόνια έδειξε ότι το μεταλλαγμένο γονίδιο είχε μόνο ένας άνθρωπος ανάμεσα σε χιλιάδες και τώρα πέντε άτομα» εξήγησε ο Δρ John Novembre.
Τι προκαλεί τις μεταλλάξεις;
Παλαιότερα πίστευαν ότι οι γενετικές ανωμαλίες προκαλούνται από ακτινοβολία, ιούς τρανσποζόνια και μεταλλαξιογόνες χημικές ουσίες, αλλά τώρα οι επιστήμονες έχουν εντοπίσει έναν ακόμη παράγοντα που οδηγεί σε μεταλλάξεις τον υπερπληθυσμό!
Η αύξηση του ανθρώπινου πληθυσμού βοηθά τον μεγάλο αριθμό των γενετικών παραλλαγών λένε οι επιστήμονες.
Μεταλλάξεις μπορούν να προκαλέσουν άγνωστες αλλαγές στο ανθρώπινο σώμα.
«Το γεγονός ότι βλέπουμε τόσες πολλές σπάνιες εκδόσεις οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι οι ανθρώπινοι πληθυσμοί έχουν αυξηθεί πολύ γρήγορα», δήλωσε ο Novembre. «Επειδή ο ανθρώπινος πληθυσμός έχει αυξηθεί τόσο πολύ η ευκαιρία για να εμφανιστούν μεταλλάξεις έχει επίσης αυξηθεί.
Μερικές από τις παραλλαγές που βλέπουμε είναι πολύ μικρες στην αύξηση του πληθυσμού και χρονολογούνται από την εφεύρεση της γεωργίας ακόμα και την Βιομηχανική Επανάσταση?. Αυτή η ανάπτυξη έχει δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες για μετάλλαξη στο γονιδίωμα επειδή υπάρχουν τόσες πολλές μεταδόσεις των χρωμοσωμάτων από το γονέα στο παιδί σε μεγάλους πληθυσμούς. »
Ως αποτέλεσμα του υπερπληθυσμού σπάνιες παραλλαγές γονιδίων είναι πολύ πιο πιθανό να συμβούν και οι επιστήμονες δεν αποκλείουν ότι σύντομα μπορεί να υπάρξουν νέοι τύποι των μεταλλάξεων που οδηγούν σε αλλαγές στο άγνωστο ανθρώπινο σώμα.
Μια νέα φυλή των X-Men που γεννιέται;
Υπάρχουν επιστήμονες που βλέπουν οφέλη στις μεταλλάξεις. Ο καθηγητής Darren Kessner της Καλιφόρνιας υπέδειξε ότι σύντομα θα υπάρξει μια φανταστική ομάδα «X-Men». Είναι όντα δεν βγαίνουν από τα μυστικά εργαστήρια της όπως στις ταινίες αλλά γεννιούνται με φυσικό τρόπο.
Τόσο χρήσιμες και επιβλαβείς μεταλλάξεις υπήρχαν πάντα ως ένα απολύτως φυσιολογικό φαινόμενο αλλά εάν ο αριθμός των μεταλλάξεων αυξηθεί δραματικά δεν μπορεί κανείς παρά να αναρωτηθεί ποιές επιπτώσεις θα έχει αυτή η εξέλιξη για την ανθρώπινη φυλή…
metafysika.gr
epirusblog.gr
5 of 5
ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΝΕΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ Χ-MΕΝ ΥΠΕΡΓΗΙΝΗ ΦΥΛΗ!
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 7429983811854325082
item