Ντένης Παπαγεωργίου: Η επεισοδιακή γνωριμία με τη Lohan και το χαστούκι από τον τότε σύντροφό της Ντένης Παπαγεωργίου: Η επεισοδιακή γνωριμία με τη Lohan και το χαστούκι από τον τότε σύντροφό της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ντένης Παπαγεωργίου: Η επεισοδιακή γνωριμία με τη Lohan και το χαστούκι από τον τότε σύντροφό της

Ντένης Παπαγεωργίου: Η επεισοδιακή γνωριμία με τη Lohan και το χαστούκι από τον τότε σύντροφό της
Ο θυελλώδης αλλά σύντομος έρωτάς του με την αμερικανίδα σταρ, που ξεκίνησε στην παραλία, με έναν καυγά και ένα χαστούκι! Πώς είναι οι σχέσεις τους σήμερα, αλλά και η συνεργασία τους σε νυχτερινό κλαμπ της Αθήνας; Και ποιο είναι το νέο του επαγγελματικό στοίχημα;
Έχοντας εργαστεί στην οικογενειακή επιχείρηση (ήταν αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της Sanyo στην Ελλάδα), αλλά και σε ναυτιλιακή και χρηματιστηριακή εταιρεία, κάνοντας την πρακτική του, ο Ντένης Παπαγεωργίου κάποια στιγμή αποφάσισε να ασχοληθεί με το χώρο της εστίασης.
Μετά το Rakkan στην Κηφισιά ήταν ένας από τους μετόχους του Rakkan στη Μύκονο. Στη Μύκονο θα γνωριστεί και με τη Lindsay Lohan τον Ιούλιο του 2016.
«Ήθελε να κάνει τα γενέθλιά της στο Rakkan και έτσι έγινε η πρώτη μας επαφή. Ο χώρος, η ενέργειά του άρεσε πολύ τόσο στη Lindsay όσο και στους συνεργάτες της. Την επόμενη μέρα τη συνάντησα στην παραλία με τον τότε αρραβωνιαστικό της. 
Εγώ ήμουν στη διπλανή ομπρέλα με την κοπέλα μου. Κάποια στιγμή, δημιουργήθηκε μια ένταση ανάμεσά τους και η Lindsay πέταξε εκνευρισμένη το κινητό του στη θάλασσα. Εκείνος σηκώθηκε από την ξαπλώστρα, πήρε ένα παγάκι από τη σαμπανιέρα, το εκσφενδόνισε προς το μέρος της και στη συνέχεια τη χαστούκισε. 
Είχαμε όλοι παγώσει. Όλα αυτά έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα. Αμέσως σηκώθηκα να τον αποτρέψω, ώστε να μην υπάρξει συνέχεια. Είχε δημιουργηθεί ένας πανικός στην παραλία, οι λουόμενοι έβγαζαν φωτογραφίες και εγώ προσπαθούσα να ηρεμήσω την κατάσταση. 
Είμαι της άποψης πως με τη συζήτηση λύνονται όλα, είμαι κατά της βίας, μου προκαλεί αποστροφή. Ύστερα από το συγκεκριμένο περιστατικό, η Lindsay ξεκίνησε να μου στέλνει μηνύματα. Ήδη εγώ ήμουν στα χωρίσματα, με την κοπέλα μου είχαμε συζητήσει να διακόψουμε τη σχέση μας, οπότε δημιουργήθηκε σταδιακά ανάμεσά μας ένα δέσιμο. 
Με τη Lindsay ήρθαμε πολύ κοντά για μικρό χρονικό διάστημα, γιατί συνειδητοποιήσαμε πολύ γρήγορα πως ταιριάζουμε περισσότερο σαν φίλοι» περιγράφει στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα, αν και δεν νιώθει άνετα όταν τον ρωτούν για το συγκεκριμένο περιστατικό και αποφεύγει να αναφέρεται σε αυτό.

Epirusblog Gr
5 of 5
Ντένης Παπαγεωργίου: Η επεισοδιακή γνωριμία με τη Lohan και το χαστούκι από τον τότε σύντροφό της
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3531738043455221524
Σχόλια
item