Ντένης Παπαγεωργίου: Μιλάει ανοιχτά για την σχέση του με την Lindsay Lohan Ντένης Παπαγεωργίου: Μιλάει ανοιχτά για την σχέση του με την Lindsay Lohan | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ντένης Παπαγεωργίου: Μιλάει ανοιχτά για την σχέση του με την Lindsay Lohan

Ντένης Παπαγεωργίου: Μιλάει ανοιχτά για την σχέση του με την Lindsay Lohan

Ο Ντένης Παπαγεωργίου πριν από δύο χρόνια έκανε ένα από τα μεγαλύτερα επαγγελματικά του βήματα, καθώς συνεργάστηκε με τη διεθνή ηθοποιό, Lindsay Lohan.

«Ήταν Σεπτέμβριος και η Lindsay ήταν μαζί μου στην Αθήνα. Είχα τη σκέψη να κάνω ένα κλαμπ, όταν μου τηλεφώνησαν για να δω ένα χώρο στην Ιερά Οδό. Της πρότεινα να έρθει μαζί μου. Ήταν ένας ωραίος χώρος, με ιδανικές προδιαγραφές να διαμορφωθεί σε μεγάλο club. 


Δεδομένου πως η Lindsay ήταν πάντα το “κακό κορίτσι του Χόλιγουντ”, αλλά ταυτόχρονα και ένα πολύ δυνατό brand name, έπεσε στο τραπέζι η ιδέα να το κάνουμε μαζί. Η δική μου σκέψη ήταν να ονομάσουμε το μαγαζί Lohan. Εκείνη συμφώνησε κι έτσι ξεκίνησε η λειτουργία του».

Πώς είναι οι σχέσεις σας σήμερα; «Έχουμε παραμείνει φίλοι, επικοινωνούμε τακτικά και πριν από έναν περίπου μήνα ήταν στην Ελλάδα για ένα πάρτι που κάναμε στο Lohan με DJ τον David Morales» λέει ο Ντένης.

Aναρωτιέμαι αν την περίοδο που είχατε σχέση, έγινε πιο έντονο το ενδιαφέρον των media προς το πρόσωπό του. «Μου τηλεφωνούσαν από εκπομπές και talk shows να πάω ως καλεσμένος. 


Όμως, σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα. Κυρίως από άποψη, καθώς και λόγω χρόνου δεν παρακολουθώ ιδιαίτερα τηλεόραση, παρά μόνο ντοκιμαντέρ σε συνδρομητικά κανάλια» ξεκαθαρίζει.«Με τη Lindsay ήρθαμε πολύ κοντά για μικρό χρονικό διάστημα, γιατί συνειδητοποιήσαμε πολύ γρήγορα πως ταιριάζουμε περισσότερο σαν φίλοι».
Epirusblog Gr
5 of 5
Ντένης Παπαγεωργίου: Μιλάει ανοιχτά για την σχέση του με την Lindsay Lohan
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3420864614162677504
Σχόλια
item