Kendall Jenner: Μιλάει ανοιχτά για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις!

Kendall Jenner: Μιλάει ανοιχτά για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις!

Δεν έχουν σταματημό οι φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό και θέλουν την Kendall Jenner να είναι ομοφυλόφιλη!

To μοντέλο παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Vogue και χωρίς ενδοιασμούς μίλησε ανοιχτά για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις!

Φυσικά, η διάσημη τηλεπερσόνα αρνήθηκε όλα τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν κατά καιρούς στο διαδίκτυο, λέγοντας: «Νομίζω ότι αυτό λέγεται γιατί δεν είμαι όπως οι αδελφές μου, που φωτογραφίζονται και λένε: "Είμαι εδώ με το αγόρι μου"» και συνέχισε λέγοντας: «Αυτό έγινε μια στιγμή γιατί δεν με είδαν με κάποιον άντρα». 



Επίσης, το μοντέλο έσπευσε να επισημάνει ότι η «αρσενική ενέργεια» που εκπέμπει θα μπορούσε να δώσει τέλος στις φήμες που οργιάζουν περί ομοφυλοφιλίας! «Δεν νομίζω ότι έχω ένα αμφιφυλόφιλο ή ομοφυλόφιλο στοιχείο στο σώμα μου, αλλά δεν ξέρω! 


Ποιος ξέρει; Είμαι ανοιχτή για την εμπειρία και όχι εναντίον της. Επίσης ξέρω ότι έχω μια... ανδρική ενέργεια, αλλά δεν θέλω να το θέσω λανθασμένα, γιατί δεν είμαι τρανσέξουαλ ή οτιδήποτε. Έχω μια σκληρή ενέργεια. Κινούμαι διαφορετικά».

Και στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν είμαι γκέι. Δεν έχω να κρύψω απολύτως τίποτα. Δεν θα έκρυβα ποτέ κάτι τέτοιο», είπε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τον μπασκετμπολίστα Μπλέικ Γρκίφιν, χωρίς όμως να αναφέρει το όνομά του.

«Είμαι χαρούμενη. Είναι πολύ ωραίο», εξομολογήθηκε, όταν την ρώτησαν για το εάν έχει φίλο, και πρόσθεσε: «Υπάρχει κάποιος, που είναι πολύ καλός για μένα». 

epirusblog.gr
5 of 5
Kendall Jenner: Μιλάει ανοιχτά για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 29315577379888585
item