Ξέσπασε ο Αγγελόπουλος σε σχόλιο στο Instagram για τη «σχέση» του με την Ντορέττα- Η απάντησή του! Ξέσπασε ο Αγγελόπουλος σε σχόλιο στο Instagram για τη «σχέση» του με την Ντορέττα- Η απάντησή του! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ξέσπασε ο Αγγελόπουλος σε σχόλιο στο Instagram για τη «σχέση» του με την Ντορέττα- Η απάντησή του!

Ξέσπασε ο Αγγελόπουλος σε σχόλιο στο Instagram για τη  «σχέση» του με την Ντορέττα- Η απάντησή του!

Με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα για τη φημολογούμενη σχέση του Γιώργου Αγγελόπουλου με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, ένας follower του νικητή του Survivor έκανε ένα σχόλιο κάτω από φωτογραφία του, το οποίο έκανε τον Ντάνο να ξεσπάσει και να απαντήσει.«Άντε ρε Ντάνο Βασάλος-Βαλαβάνη την κάνετε τη σχέση το πουλάτε καλά πάντως στημένα παπαράτσι συνεντεύξεις την εκτιμώ, τον εκτιμώ κτλ! Το επόμενο βήμα είναι κοινή συνέντευξη στο down town είμαστε μαζί!! Πού πήγε ρε Ντάνο ο λεβέντης που γνωρίσαμε, που έλεγε όταν θα σου μιλάω θα με κοιτάς στα μάτια;; Που τα έλεγε straight;; Εσύ γιατί δεν τα λες straight ; Κρίμα» έγραψε ο διαδικτυακός του φίλος.

Χωρίς να κρύψει τον εκνευρισμό του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε στον εν λόγω σχόλιο λέγοντας: «Ακούω τι μου λες. Γιατί μου ρίχνεις εμένα την ευθύνη; Δεν μπορώ να βγω έξω με όποια θέλω; Και να κυκλοφορούσα τα ίδια θα γινόταν. 


Δεν συμφωνείς; Σε κάποια φάση εάν βρω μια σύντροφο αυτά θα περάσει δηλαδή; Βρισίδι – ξύλο – και αρνητική κριτική; Και τι, εάν βρω κάποια πρέπει την επόμενη μέρα να το κάνω ντουντούκι πριν καν είμαι σίγουρος; Παιδιά. Δεν άλλαξα. Ο ίδιος είμαι. Με το που κυκλοφόρησα λίγο σαν κανονικός άνθρωπος πέφτει ξύλο. Και σε μένα και με όποιον κυκλοφορώ».
Epirusblog Gr
5 of 5
Ξέσπασε ο Αγγελόπουλος σε σχόλιο στο Instagram για τη «σχέση» του με την Ντορέττα- Η απάντησή του!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 8078238268684250447
Σχόλια
item