Η Halle Berry κάνει topless γιόγκα και «ρίχνει» το Instagram Η Halle Berry κάνει topless γιόγκα και «ρίχνει» το Instagram | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Halle Berry κάνει topless γιόγκα και «ρίχνει» το Instagram

Η Halle Berry κάνει topless γιόγκα και «ρίχνει» το Instagram

Η Halle Berry είναι μία από τις πιο γοητευτικές ηθοποιούς η οποία διαθέτει απίστευτο κορμί, αν και είναι μητέρα δύο παιδιών.

Η ηθοποιός είναι λάτρης της γυμναστικής και όπως και η ίδια έχει παραδεχτεί, το καλλίγραμμο κορμί της είναι αποτέλεσμα άσκησης και διατροφής. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει μία νέα αγάπη και δεν είναι άλλη, από τη γιόγκα!

Η Halle Berry αγαπά τη γιόγκα, αφού όπως τονίζει, την έχει βοηθήσει στην καθημερινότητά της, ενώ της έχει αλλάξει τη ζωή. 


Οι Παρασκευές είναι αφιερωμένες σε αυτήν, και γενικότερα είναι για την ηθοποιό, ημέρα άθλησης. #FitnessFriday, όπως αποκαλεί την Παρασκευή. Και χθες φρόντισε να ανεβάσει μία φωτογραφία της, την ώρα που δοκιμάζει τη νέα της στάση.Μάλιστα συνόδευσε την επίμαχη φωτογραφία με ένα μακροσκελές κείμενο, όπου εξηγεί μεταξύ άλλων, τα οφέλη της γιόγκα. Και πράγματι, τα όσα αναφέρει, είναι σημαντικές πληροφορίες. Έλα, όμως, που λίγοι από τους χιλιάδες followers της στάθηκαν στο κείμενο της ηθοποιού. 


Γιατί, όπως θα δείτε στη φωτογραφία, η Halle Berry κάνει γιόγκα topless, φορώντας μόνο το κάτω μέρος από τα εσώρουχά της. Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή.
Epirusblog Gr
5 of 5
Η Halle Berry κάνει topless γιόγκα και «ρίχνει» το Instagram
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5300947410432465481
Σχόλια
item