Δ. Καμμένος για Gorna: Δεν κατανοώ τη σκοπιμότητα της αναφοράς Τσίπρα... Δ. Καμμένος για Gorna: Δεν κατανοώ τη σκοπιμότητα της αναφοράς Τσίπρα... | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δ. Καμμένος για Gorna: Δεν κατανοώ τη σκοπιμότητα της αναφοράς Τσίπρα...

Δ. Καμμένος για Gorna: Δεν κατανοώ τη σκοπιμότητα της αναφοράς Τσίπρα...

Αιχμές για τη για την αναφορά του πρωθυπουργού στη Σκοπιανή δημοσιογράφο (ότι του χρόνου στις Βρυξέλλες τη θέλει να εκπροσωπεί τη «Gorna Makedonija») άφησε μέσω του ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Καμμένος. 

«Δεν κατανοώ τη σκοπιμότητα της αναφοράς από τον πρωθυπουργό... Φάνηκε σα να είναι επίσημη θέση» σχολίασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

«Θα μπορούσα να το πω εγώ, θα μπορούσε να το πει κάποιος άλλος συνάδελφος βουλευτής, αλλά από τον πρωθυπουργό δεν το κατανοώ γιατί έγινε η αναφορά» πρόσθεσε.

Εκτίμησε δε, ότι η αναφορά του κ. Τσίπρα περί «Gorna Makedonija», τη στιγμή των διαπραγματεύσεων από το Νίκο Κοτζιά, «έκαψε» τη συγκεκριμένη πρόταση.

«Μετά βγήκε ο Ζάεφ, και το ωραίο ήταν ότι δεν του άρεσε το όνομα, τους χαρίζουμε όνομα και δεν το θέλουν, και δε θέλουν και αλλαγές στο σύνταγμα» παρατήρησε ο κ. Καμμένος.

«Είναι το ζήτημα του ονόματος της Μακεδονίας μας ζήτημα για αστειάκια; Το κρύο αστείο Τσίπραστη Σκοπιανή δημοσιογράφο (ότι του χρόνου στις Βρυξέλλες τη θέλει να εκπροσωπεί τη «Gorna Makedonija») δείχνει την απώλεια που έχει με την πραγματικότητα. 


Είναι δικό σου το όνομα για να το δώσεις ή του παππού σου; Δεν μπορεί ο Τσίπρας να κάνει αστειάκια με το Σκοπιανό» δήλωσε νωρίτερα στον σταθμό μας ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. 
Epirusblog Gr
5 of 5
Δ. Καμμένος για Gorna: Δεν κατανοώ τη σκοπιμότητα της αναφοράς Τσίπρα...
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 7995970435132687504
Σχόλια
item