Τραϊάνα Ανανία: Full in love με τον νέο της σύντροφο – Πού γνωρίστηκαν;

Τραϊάνα Ανανία: Full in love με τον νέο της σύντροφο – Πού γνωρίστηκαν; | tlife.gr
Η Τραϊάνα Ανανία, η οποία αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Συμμαθητές», βιώνει έναν μεγάλο έρωτα! 
Η ταλαντούχα ηθοποιός και τραγουδίστρια περνάει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή, καθώς εδώ και έναν μήνα διατηρεί σχέση με έναν πολύ γοητευτικό άντρα.
Η όμορφη Τραϊάνα, η οποία έχει αφήσει λίγο στην άκρη την υποκριτική και ασχολείται με το τραγούδι, ερωτεύτηκε τον σύντροφό της όταν εκείνος πρωταγωνίστησε στο βίντεο κλιπ της. 
Όπως αποκαλύπτει η ίδια στην εφημερίδα Real Life, η μουσική στάθηκε η αφορμή για να γνωρίζει τον αγαπημένο της, ο οποίος ονομάζεται Αντώνης Παρασκευόπουλος.
«Είναι αρκετά γλυκός ο τρόπος που γνώρισα το παιδί που παίζει στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού μου με τίτλο «Όταν θα φύγω». Είδα έναν άγνωστο στο γήπεδο μπάσκετ στο άλσος στο Θησείο, όπου μένω, τον πλησίασα και απλά του είπα να παίξει στο κλιπ μου!» 
Ο Αντώνης Παρασκευόπουλος εκείνη την ώρα στο άλσος με την παρέα του για προπόνηση στο μπάσκετ και όταν η ηθοποιός του έκανε την πρόταση είπε το «ναι» χωρίς δεύτερη σκέψη.
Η συνύπαρξη τους στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ φούντωσε περισσότερο την έλξη που ένιωθαν ο ένας για τον άλλον και η εμφανής ερωτική χημεία τους αποτυπώθηκε και στο φακό. 
Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου έναν μήνα και δεν είναι λίγες οι φορές που ο γοητευτικός Αντώνης περνά τα βράδια του στο σπίτι της Τραϊανας!
Δες το βίντεο κλιπ της με τίτλο «Όταν θα φύγω»:
epirusblog.gr
5 of 5
Τραϊάνα Ανανία: Full in love με τον νέο της σύντροφο – Πού γνωρίστηκαν;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6462182592846084455
item