Άρτα: Erasmus+....Με επιτυχία η εκπαιδευτική συνάντηση στα Τρίκαλα Άρτα: Erasmus+....Με επιτυχία η εκπαιδευτική συνάντηση στα Τρίκαλα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Erasmus+....Με επιτυχία η εκπαιδευτική συνάντηση στα Τρίκαλα


Άρτα: Erasmus+....Με επιτυχία η εκπαιδευτική συνάντηση στα Τρίκαλα
Από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η προγραμματισμένη εκπαιδευτική συνάντηση, στα πλαίσια της συμμετοχής της σε Ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό πρόγραμμα Erasmus+, που διεξήχθη κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως και 15 Φεβρουαρίου 2018 στα Τρίκαλα. 

Στη συνάντηση αυτή οι Εκπαιδευτικοί που εκπροσωπούν την Δ.Δ.Ε Ν. Άρτας είχαν την ευκαιρία να διευκρινίσουν ζητήματα που αφορούν στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί και αποτελεί αντικείμενο του προγράμματος. 

Παρευρέθηκε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Άρτας κ. Ιωάννης Γεωργογιάννης, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του καλωσόρισε τους ξένους συναδέλφους Εκπαιδευτικούς καθώς και τους εκπροσώπους του Αναπτυξιακού Κέντρου Θεσσαλίας. 

Παρόντες ήταν και ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας κ. Ζαχαρέλος Ιωάννης καθώς και ο Σύμβουλος Αγγλικής Γλώσσας Γρηγόρης Σκιαδάς. 

Τις εργασίες του project meeting παρακολούθησαν Εκπαιδευτικοί και στελέχη της Εκπαίδευσης οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την εξέλιξη του προγράμματος και τις καινοτόμες εκπαιδευτικές πρακτικές που αυτό προάγει. 


Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Erasmus+....Με επιτυχία η εκπαιδευτική συνάντηση στα Τρίκαλα
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 2128736614093427723
Σχόλια
item