Δύσκολες ώρες για την Elizabeth Hurley Δύσκολες ώρες για την Elizabeth Hurley | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δύσκολες ώρες για την Elizabeth Hurley

Δύσκολες ώρες για την Elizabeth Hurley
Δύσκολες ώρες βιώνει η Elizabeth Hurley καθώς όπως αποκάλυψε ο 21χρονος ανιψιός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται αφού δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι.
«Ο 21χρονος ανιψιός μου δέχθηκε απανωτά χτυπήματα με μαχαίρι σε μια στυγνή επίθεση στο Λονδίνο την Πέμπτη το βράδυ» έγραψε η Hurley στο Twitter.
«Η αστυνομία και το νοσοκομείο κάνουν φανταστική δουλειά. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας. Πρόκειται για φρικτές στιγμές που βιώνει εκείνος και η οικογένειά μας. Η αστυνομία απευθύνει έκκληση για πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες» αναφέρει η ηθοποιός. 

Βρετανικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο ανιψιός της Βρετανίδας ηθοποιού εργάζεται ως μοντέλο. Από την πλευρά της η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα κανένα όνομα αλλά επιβεβαίωσε ότι δύο 21χρονοι άνδρες τραυματίστηκαν σε επιθέσεις με μαχαίρι την Πέμπτη κοντά στο πάρκο Μπάτερσι του Λονδίνου. 

Τις επιθέσεις φέρονται να τις διέπραξε μια ομάδα ανδρών που επέβαινε σε ένα αυτοκίνητο και κατόπιν τράπηκε σε φυγή. Ένας εκ των τραυματιών, ο ανιψιός της Hurley, όπως μεταδίδει το BBC, παραμένει στο νοσοκομείο φέροντας τραύματα στην πλάτη του. Η ζωή του δεν κινδυνεύει.
Epirusblog Gr
5 of 5
Δύσκολες ώρες για την Elizabeth Hurley
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 2849717433001707946
Σχόλια
item