Δημοσκόπηση CNN: Σε άνοδο τα ποσοστά αποδοχής των πολιτικών Τραμπ Δημοσκόπηση CNN: Σε άνοδο τα ποσοστά αποδοχής των πολιτικών Τραμπ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δημοσκόπηση CNN: Σε άνοδο τα ποσοστά αποδοχής των πολιτικών Τραμπ

Δημοσκόπηση CNN: Σε άνοδο τα ποσοστά αποδοχής των πολιτικών Τραμπ

Το CNN προχώρησε σε νέα δημοσκόπηση στην οποία τα ποσοστά αποδοχής των πολιτικών του Αμερικανού Προέδρου εμφανίζουν άνοδο. 

Για την ακρίβεια τα ποσοστά αποδοχής του Ντόναλντ Τραμπ σύμφωνα με τα δημοσκοπικά στοιχεία του CNN φτάνει το42%, 7 μονάδες μεγαλύτερο συγκριτικά με τα αντίστοιχα νούμερα του Φεβρουαρίου. 

Σημειώνεται πως το μεγαλύτερο ποσοστό αποδοχής, 48%, εμφανίζεται από τους Αμερικανούς στην οικονομική πολιτική που εφαρμόζει ο Ντόναλντ Τραμπ με τις φοροελαφρύνσεις που έχουν εξαγγελθεί να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην συγκεκριμένη ανάκαμψη. 

Αξίζει να σημειωθεί πως στην συγκεκριμένη κατηγορία το CNN δεν έχει συμπεριλάβει ερώτηση σχετικά με την πρόσφατη εξαγγελία για οικονομικούς δασμούς προς την Κίνα, πρακτική που στην δημοσκόπηση επιδοκιμάζεται σε ποσοστό μόλις 38% επιδοκιμάζει με το 50% των ερωτηθέντων να είναι αρνητικό. 

«Χαμηλό» βαθμό παίρνει ο Τραμπ στην δημοσκόπηση τόσο στην διαχείριση της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ ( 39% αποδοχή) με το 47% των ερωτηθέντων να σημειώνει πως ο Αμερικανός Πρόεδρος έχει μέχρι σήμερα υπάρξει πολύ ελαστικός απέναντι στις ρωσικές πρακτικές. 

Σημειώνεται τέλος πως εξαιρετικά χαμηλά (δεν ξεπερνούν το 20% σε αποδοχή) τα ποσοστά που συγκεντρώνει η διοικητική ομάδα που πλαισιώνει τον Αμερικανό Πρόεδρο. 

epirusblog.gr
5 of 5
Δημοσκόπηση CNN: Σε άνοδο τα ποσοστά αποδοχής των πολιτικών Τραμπ
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 267989057748223838
Σχόλια
item