Έλενα Θωμοπούλου: «Πονούσα για τους συμμαθητές μου που δέχονταν bullying» Έλενα Θωμοπούλου: «Πονούσα για τους συμμαθητές μου που δέχονταν bullying» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έλενα Θωμοπούλου: «Πονούσα για τους συμμαθητές μου που δέχονταν bullying»

Έλενα Θωμοπούλου: «Πονούσα για τους συμμαθητές μου που δέχονταν bullying»

Η Έλενα Θωμοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη, έπειτα η οικογένειά της μετακόμισε στη Βάρκιζα και τα τελευταία δέκα χρόνια ζει στη Βούλα. «Υπήρξα πολύ συνεσταλμένο παιδί αλλά λίγο αναρχική. 

Έχω έναν αδελφό, τον Πέτρο, ο οποίος είναι κατά πέντε χρόνια μεγαλύτερός μου. Επειδή έχω μεγαλώσει δίπλα σε αγόρι, δεν ήταν λίγες οι φορές που άφηνα τις κούκλες και έπαιζα με αγορίστικα παιχνίδια. 

Δεν ήμουν πολύ κοινωνική, ούτε και η πιο εύκολη, όμως οι αναζητήσεις που είχα μου βγήκαν σε καλό. Πονούσα για τους συμμαθητές μου που δέχονταν bullying. 

Έκανα πάντα παρέα με τους αδύναμους. Μπορεί να έκανα παρέα με τον πιο παχύσαρκο, επειδή δεν του μιλούσαν τα άλλα παιδιά. Ήμουν αντι-σταρ στο σχολείο» εξομολογήθηκε η ηθοποιός στο People.Εξακολουθεί να βάζει πιο ψηλά τους φίλους από τη δουλειά της. «Βάζω τους ανθρώπους που έχω επιλέξει να έχω γύρω μου πάνω από όλα, γιατί πιστεύω ότι αυτό μένει στη ζωή μέχρι τα γεράματα. Όταν μοιράζεσαι την ευτυχία σου, είναι μεγαλύτερη. Πιστεύω ότι το θέατρο είναι μια μορφή ψυχοθεραπείας. Ενσαρκώνεις χαρακτήρες που πολλές φορές δεν βιώνουν τις καλύτερες καταστάσεις. Αυτό στο τέλος της ημέρας με κάνει να νιώθω ευγνωμοσύνη για όσα έχω. Ακόμα και αν δεν υπάρχουν ιδανικές καταστάσεις για κανέναν μας».

Epirusblog Gr
5 of 5
Έλενα Θωμοπούλου: «Πονούσα για τους συμμαθητές μου που δέχονταν bullying»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 2600919097477957554
Σχόλια
item