Επίθεση Δ. Καμμένου στην Αννέτα Καββαδία: Είναι ατροφικός ο εγκέφαλός της ή του ΣΥΡΙΖΑ Επίθεση Δ. Καμμένου στην Αννέτα Καββαδία: Είναι ατροφικός ο εγκέφαλός της ή του ΣΥΡΙΖΑ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Επίθεση Δ. Καμμένου στην Αννέτα Καββαδία: Είναι ατροφικός ο εγκέφαλός της ή του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση Δ. Καμμένου στην Αννέτα Καββαδία: Είναι ατροφικός ο εγκέφαλός της ή του ΣΥΡΙΖΑ
Σφοδρή κριτική στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία επειδή πήγε στο συνέδριο του φιλοκουρδικού κόμματος της Τουρκίας (HDP) άσκησε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος.
«Καταδικάζω δημόσια την πρόσφατη επίσκεψη της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτας Καββαδία και του στελέχους του κόμματος Γιάννη Μπουρνούς» είπε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής των ΑΝΕΛ
και εξήγησε: «Έχουμε αυτή την όξυνση, πήγαν να μας βουλιάξουν το καράβι, έχουμε δύο Ελληνες στρατιωτικούς αιχμαλώτους, μια ιδιότυπη ομηρία και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πάνε στον εχθρό του Ερντογάν και φωτογραφίζονται χαμογελαστοί; Ηταν πολύ άστοχη κίνηση» σημείωσε.
Με αφορμή, μάλιστα, τον χαρακτηρισμό «υπερτροφικό λόγο» του Φώτη Κουβέλη για τη δήλωση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, ο Δημήτρης Καμμεένος κλιμάκωσε την κριτική του: «Εγώ δηλαδή τώρα να πω ότι είναι ατροφικός ο εγκέφαλος της κυρίας Καββαδία ή ο εγκέφαλος του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ που στέλνει βουλευτές στο κουρδικό κόμμα;».
Κριτική άσκησε και τον αναπληρωτή υπουργό Αμυνας Φώτη Κουβέλη που επέκρινε την δήλωση του προϊσταμένου του υπουργού Π. Καμμένου. «Είναι υπερβολικός ο Κουβέλης δεν έχει ξεψαρώσει ακόμη, είναι νέος. Εγώ θα έλεγα σ΄όλους αυτούς, τον κ. Κουβέλη, τον κ. Σκουρλέτη, να αφήσουν τον Πάνο Καμμένο να κάνει τη δουλειά του και να κοιτάξουν να μαζέψουν τους δικούς τους»
Σχολιάζοντας το επεισόδιο με τον Ιβάν Σαββίδη υποστήριξε ότι «δεν έχω διακρίνει προνομιακή σχέση του με την κυβέρνηση» ή τον Π. Καμμένο, για να προσθέσει πως για την εισβολή του στο γήπεδο πως «νομίζω αν το ξανασκεφτόταν δεν θα το έκανε, είναι άνθρωπος αυθόρμητος ο Σαββίδης».
Ωστόσο παρατήρησε ότι «όταν έχεις αγοράσει ΜΜΕ, έχεις μπει σε διαγωνισμούς του ΤΑΙΠΕΔ δεν μπορείς να μεροληπτείς υπέρ της κυβέρνησης ή της αντιπολίτευσης. Εάν δεν είχε κάνει τέτοιες δηλώσεις θα είχε να δώσει εξηγήσεις μόνο για την παράτυπη είσοδο στο γήπεδο».

Epirusblog Gr
5 of 5
Επίθεση Δ. Καμμένου στην Αννέτα Καββαδία: Είναι ατροφικός ο εγκέφαλός της ή του ΣΥΡΙΖΑ
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 7705291736117317406
Σχόλια
item