Η Ελένη Φιλίνη αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που δεν έκανε παιδιά Η Ελένη Φιλίνη αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που δεν έκανε παιδιά | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Ελένη Φιλίνη αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που δεν έκανε παιδιά

Η Ελένη Φιλίνη αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που δεν έκανε παιδιά

Η Ελένη Φιλίνη άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την προσωπική της ζωή. 

«Στη ζωή μου αγαπήθηκα και αγάπησα πάρα πολύ. Με ερωτεύτηκαν και ερωτεύτηκα. Είμαι γεμάτος άνθρωπος» εξομολογήθηκε η ηθοποιός στο περιοδικό People.Έφτασε άραγε ποτέ κοντά στο γάμο; «Δεν ήμουν ούτε κατά, αλλά ούτε και υπέρ του θεσμού του γάμου. Ο γάμος θέλει μια ωριμότητα, σε αντίθεση με τον έρωτα που προϋποθέτει χημεία. Υπήρξε στιγμή που έφτασα πολύ κοντά στο γάμο. 


Έβλεπα όμως το μετά. Σαν μοναχοπαίδι αντιμετώπισα πολλές δυσκολίες και προβλήματα, που με έκαναν και ωρίμασα πιο γρήγορα. Έτσι λειτουργούσα και με τις σχέσεις μου. Ώριμα. Έβλεπα τα προβλήματα να έρχονται και δεν ήθελα με τίποτα να κάνω ένα παιδί και μετά να δημιουργηθούν θέματα. Το δύσκολο δεν είναι να αποκτήσεις ένα παιδί, αλλά να το μεγαλώσεις σωστά. 

Η μητέρα μου, που ήταν το πρότυπό μου, πάντα μου έλεγε πως αν αποφασίσω να κάνω παιδί, θα έπρεπε να με βάλω σε δεύτερη μοίρα. Και εγώ δεν ήμουν έτοιμη να μπω σε δεύτερη μοίρα. Επιπλέον δεν βρέθηκε μια ιδανική κατάσταση, που να υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες. 

Από την άλλη, ποτέ δεν μετάνιωσα για τις επιλογές μου. Είμαι ευτυχισμένη και καθημερινά αισθάνομαι μια ευλογία. Η μοναξιά είναι η καλύτερή μου φίλη. Και ξέρεις γιατί; Δεν περνάω πολύ χρόνο μόνη μου. Κυνηγάω τις ώρες της μοναχικότητας».
Epirusblog Gr
5 of 5
Η Ελένη Φιλίνη αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που δεν έκανε παιδιά
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 1309705226310226715
Σχόλια
item