Νίνα Λοτσάρη: Απαντά στις φήμες αν είναι σε σχέση με νεαρό γοητευτικό άντρα Νίνα Λοτσάρη: Απαντά στις φήμες αν είναι σε σχέση με νεαρό γοητευτικό άντρα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νίνα Λοτσάρη: Απαντά στις φήμες αν είναι σε σχέση με νεαρό γοητευτικό άντρα

Νίνα Λοτσάρη: Απαντά στις φήμες αν είναι σε σχέση με νεαρό γοητευτικό άντρα | tlife.gr
Η Νίνα Λοτσάρη δηλώνει ελεύθερη και ωραία, παρά το γεγονός ότι είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως διατηρεί σχέση με γοητευτικό νεαρό άντρα.
Αντιθέτως, η γνωστή Ελληνίδα performer είναι μόνη της και βρίσκεται σε αναμονή για τα καλύτερα! Η ίδια, μιλώντας στην εφημερίδα Real Life διαψεύδει ότι βρίσκεται σε σχέση και αποκαλύπτει πως ο συγκεκριμένος άντρας είναι μόνο φίλος της.
«Ο νεαρός αυτός είναι ο Θάνος Ιωαννίδης και είναι κολλητός μου φίλος. Αυτή την περίοδο είμαι μόνη μου, δεν είμαι ερωτευμένη. Όμως, δεν αποκλείω τίποτα. Ποτέ δεν λέω «ποτέ» ούτε σε έναν δεύτερο γάμο, ούτε σε ένα τρίτο παιδί. 
Δεν κάνω βέβαια τέτοια σχέδια, αλλά δεν έχω τέτοιο «κόλλημα», παρότι είμαι πάρα πολύ δύσκολη στις επιλογές μου» δηλώνει στην εφημερίδα η Νίνα Λοτσάρη.«Δεν κάνω εκπτώσεις και ξέρω τι δεν θέλω. Επειδή τα «θέλω» μας συνέχεια αλλάζουν, τα «δεν θέλω» μας είναι εκείνα που κατακτάμε. Έτσι ο πήχης είναι πάρα πολύ ψηλά για μένα. 

Ο ιδανικός άντρας πρέπει να έχει ένα και μοναδικό πράγμα: Να σκέφτεται για μένα πριν από μένα! Μόνο ένας τέτοιος άντρας μπορεί να είναι ο σύντροφός σου… ο άνθρωπός σου…», ξεκαθαρίζει μεταξύ άλλων.
Epirusblog Gr
5 of 5
Νίνα Λοτσάρη: Απαντά στις φήμες αν είναι σε σχέση με νεαρό γοητευτικό άντρα
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 7342795439911353731
Σχόλια
item