Γιάννενα: Υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της τοπικής ΝΟΔΕ ο Θεόδωρος Τζαρούχης Γιάννενα: Υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της τοπικής ΝΟΔΕ ο Θεόδωρος Τζαρούχης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της τοπικής ΝΟΔΕ ο Θεόδωρος Τζαρούχης

Γιάννενα: Υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της τοπικής ΝΟΔΕ ο Θεόδωρος Τζαρούχης

Ξεκίνησαν οι ζυμώσεις αλλά και οι διεργασίες για την εκλογή νέας ηγεσίας στην Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Ιωαννίνων της Ν.Δ. αλλά και των νέων προέδρων στις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις του Νομού. 

Τις εξελίξεις επιταχύνει και η επιστολή που έφτασε πριν λίγες ημέρες στη ΝΟΔΕ Ιωαννίνων από τον Γραμματέα Οργανωτικού του κόμματος, Στέλιο Κονταδάκη, σύμφωνα με την οποία ως πιθανότερη ημερομηνία πραγματοποίησης της εκλογικής διαδικασίας είναι η Κυριακή 13 Μαΐου. 

Όπως όλα δείχνουν ο σημερινός πρόεδρος της τοπικής ΝΟΔΕ, Σπύρος Βασιλείου δεν επιθυμεί να είναι εκ νέου υποψήφιος, οπότε λογικό είναι να έχει αρχίσει η ονοματολογία για το ποιος θα τον διαδεχθεί. 

Την αρχή έκανε ο Μητσοτακικός συνδικαλιστής στο χώρο της εκπαίδευσης και τομεάρχης της Ν.Δ. στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας, Θεόδωρος Τζαρούχης. 

Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Θ. Τζαρούχης ανακοινώνει ότι θα είναι υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων και υπογραμμίζει με νόημα ότι: «Στόχος θα είναι να δημιουργήσουμε ισχυρές ΔΗΜ. Τ.Ο. και ΝΟ.Δ.Ε. για να διαδώσουμε τις ιδέες μας και τις αρχές μας και να αναδείξουμε τις θέσεις και τις προτάσεις του κόμματός μας στις τοπικές κοινωνίες με αποτέλεσμα να αποκτήσει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ισχυρή παρουσία και συνειδητή επιλογή των πολιτών στις επερχόμενες εθνικές εκλογές».

epirusgate.blogspot.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της τοπικής ΝΟΔΕ ο Θεόδωρος Τζαρούχης
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 3467683397240751619
Σχόλια
item