Αθηνά Οικονομάκου: Στην τελική ευθεία για τον τοκετό!

Αθηνά Οικονομάκου: Στην τελική ευθεία για τον τοκετό!

Την πιο τρυφερή περίοδο για κάθε γυναίκα διανύει η Αθηνά Οικονομάκου, που έχει μπει στην τελική ευθεία της εγκυμοσύνης της και λαχταράει όσο τίποτα άλλο να κρατήσει αγκαλιά τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η γοητευτική ηθοποιός, που ετοιμάζεται να γίνει πρώτη φορά μανούλα μέσα στις επόμενες μέρες, έχει σταματήσει τα γυρίσματα από την καθημερινή σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» εδώ και περίπου έναν μήνα αποχαιρετώντας τους συνεργάτες της σε κλίμα συγκίνησης.



Μέχρι τη μεγάλη μέρα περπατάει και γυμνάζεται, όπως συστήνουν οι περισσότεροι γιατροί στις εγκυμονούσες ώστε να έχουν έναν πιο ομαλό τοκετό, όπως επίσης και για να επανέλθουν πιο γρήγορα στα φυσιολογικά τους κιλά.



Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού YOU απαθανάτισε την ηθοποιό στην Κηφισιά το προηγούμενο Σάββατο να απολαμβάνει τη βόλτα της, με τον κόσμο να τη σταματάει για να τη χαιρετήσει και να της ευχηθεί «Με έναν πόνο!», ενώ την παράσταση έκλεψε μία περαστική που χάιδευε την κοιλίτσα της, μην μπορώντας να πιστέψει πόσο έχει φουσκώσει.



epirusblog.gr
5 of 5
Αθηνά Οικονομάκου: Στην τελική ευθεία για τον τοκετό!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2112828480264139062
item