Γιαννενα: Το Δημαρχείο χωρίς φώτα και… με φώτα στέλνει μηνύματα Γιαννενα: Το Δημαρχείο χωρίς φώτα και… με φώτα στέλνει μηνύματα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιαννενα: Το Δημαρχείο χωρίς φώτα και… με φώτα στέλνει μηνύματα

Γιαννενα: Το Δημαρχείο χωρίς φώτα και… με φώτα στέλνει μηνύματα
Το Δημαρχείο φωτίζεται στα κόκκινα για την παγκόσμια ημέρα κατά της φυματίωσης ενώ σβήνει και τα φώτα του για την “Ώρα της Γης” το Σάββατο.  

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Φυματίωσης είναι μια ευκαιρία για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν σε αυτόν τον αγώνα, βοηθώντας στην εκπαίδευση σχετικά με τη φυματίωση και καλώντας  τις κυβερνήσεις να αναλάβουν δράση.  

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Ιωαννιτών συμμετέχει στις εκδηλώσεις της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας φωτίζοντας από τις 21.30 το βράδυ του Σαββάτου 24 Μαρτίου με κόκκινο χρώμα το Δημαρχείο Ιωαννίνων. 

Την ίδια μέρα ο Δήμος Ιωανιτών θα συμμετάσχει και στην “Ώρα της Γης” μία παγκόσμια εκστρατεία ευαισθητοποίησης του WWF, η οποία διοργανώνεται φέτος κι αυτή το Σάββατο 24 Μαρτίου. 

Έτσι από τις 20.30 ως τις 21.30 το Δημαρχείο Ιωαννίνων μαζί με και εκατομμύρια πολίτες, φορείς, κοινότητες και επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο θα σβήσει συμβολικά τα φώτα για μία ώρα, διαδίδοντας, με αυτό τον τρόπο, ένα ηχηρό μήνυμα για την επιτακτική ανάγκη προστασίας του πλανήτη μας και της μοναδικής του βιοποικιλότητας.

ele.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιαννενα: Το Δημαρχείο χωρίς φώτα και… με φώτα στέλνει μηνύματα
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 7267362552903954219
Σχόλια
item