«Βόμβα» Κοστέλο: Χρειάζεται πλαίσιο πολυετούς επιτήρησης της Ελλάδας «Βόμβα» Κοστέλο: Χρειάζεται πλαίσιο πολυετούς επιτήρησης της Ελλάδας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Βόμβα» Κοστέλο: Χρειάζεται πλαίσιο πολυετούς επιτήρησης της Ελλάδας

«Βόμβα» Κοστέλο: Χρειάζεται πλαίσιο πολυετούς επιτήρησης της Ελλάδας

Στο επίπεδο της εφαρμογής έχουμε ακόμα μακρύ δρόμο να διανύσουμε - Πρέπει να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο επιτήρησης για την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων καθώς τα επόμενα 3 με 4 χρόνια έχουν τη μεγαλύτερη σημασία - Η Ελλάδα πρέπει να υλοποιήσει μεταρρυθμίσεις τα επόμενα τρία, πέντε ή δέκα χρόνια.

Σε νέα παρέμβασή του στο Φόρουμ των Δελφών μετά τις 13.00 της Κυριακής ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ντέκλαν Κοστέλο είπε ότι οι νομοθετικές ρυθμίσεις για τις διαρθρωτικές αλλαγές έχουν περάσει από τη Βουλή αλλά πρόσθεσε ότι οι βαθιές αλλαγές, όπως η αντιμετώπιση των κόκκινων δανείων, εκτείνονται σε βάθος ως και 5 ετών.

«Σε επίπεδο της νομοθέτησης μπορεί να είμαστε στο 100% αλλά στο επίπεδο της εφαρμογής έχουμε ακόμα μακρύ δρόμο να διανύσουμε». Στη λογική αυτή ο κ. Κοστέλο είπε ότι πρέπει να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο επιτήρησης για την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων καθώς όπως τόνισε τα επόμενα 3 με 4 χρόνια έχουν τη μεγαλύτερη σημασία. 

Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος της Κομισιόν τόνισε ότι χρειαζόμαστε μια στρατηγική ανάπτυξης που θα περιλαμβάνει τις μεταρρυθμίσεις που θα πρέπει να υλοποιήσει η Ελλάδα τα επόμενα τρία, πέντε ή δέκα χρόνια.
Epirusblog Gr
5 of 5
«Βόμβα» Κοστέλο: Χρειάζεται πλαίσιο πολυετούς επιτήρησης της Ελλάδας
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 6630489024552670171
Σχόλια
item