Διήμερη επίσκεψη του Νίκου Δένδια στον Εβρο- Με ποιους θα συναντηθεί Διήμερη επίσκεψη του Νίκου Δένδια στον Εβρο- Με ποιους θα συναντηθεί | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Διήμερη επίσκεψη του Νίκου Δένδια στον Εβρο- Με ποιους θα συναντηθεί

Διήμερη επίσκεψη του Νίκου Δένδια στον Εβρο- Με ποιους θα συναντηθεί
Διήμερη περιοδεία στον Έβρο πραγματοποιεί από σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ, τομεάρχης της Θράκης, Νίκος Δένδιας, εκπροσωπώντας τον αρχηγό του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Πρώτος σταθμός της περιοδείας του κ. Δένδια ήταν ο μεθοριακός σταθμός των Καστανέων, όπου ενημερώθηκε για τις συνθήκες εισόδου και εξόδου προς και από την Ελλάδα και την Τουρκία. 
«Είναι φανερό ότι το τελευταίο επεισόδιο έχει οδηγήσει σε δραματική μείωση του αριθμού και της κίνησης στο συγκεκριμένο συνοριακό φυλάκιο», δήλωσε ο κ. Δένδιας. Αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε νωρίτερα με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία. 
«Είχα την ευκαιρία να τους μεταφέρω τις ευχές του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, και να διαβεβαιώσω ότι και από τη δική μας πλευρά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να γυρίσουν οι στρατιωτικοί μας ασφαλείς στις οικογένειές τους».
Ο κ. Δένδιας σημείωσε πως δεν είναι τυχαία η επίσκεψή του στον Έβρο.
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με όρισε τομεάρχη της συγκεκριμένης περιοχής, γιατί για εμάς ο Έβρος, η Θράκη, έχει μία τεράστια σπουδαιότητα. Ήρθα τώρα ακριβώς γιατί αισθάνομαι ότι η παρουσία μας εδώ έχει μία σημασία. 
Να δείξουμε ότι παρακολουθούμε τα πράγματα και κατά το δυνατόν προσφέρουμε ό,τι μπορούμε και για την επίλυση του ζητήματος, αλλά επίσης είμαστε δίπλα στον λαό της Θράκης ακόμα και στις ώρες που τα πράγματα παρουσιάζουν μία αδόκητη όξυνση».
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης, στη διάρκεια της σημερινής ημέρας ο κ. Δένδιας θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τους δημάρχους Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου, Σουφλίου και Αλεξανδρούπολης, με τους δύο Μητροπολίτες του νομού κ.κ. Άνθιμο και Δαμασκηνό, καθώς και με τοπικά στελέχη.
Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 19.30 με ομιλία του στο Επιμελητήριο Έβρου, στην Αλεξανδρούπολη, με θέμα τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις.
Τον κ. Δένδια συνοδεύουν ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Αναστάσιος Δημοσχάκης, και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Έβρου, Άκης Παρασκευόπουλος.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Epirusblog Gr
5 of 5
Διήμερη επίσκεψη του Νίκου Δένδια στον Εβρο- Με ποιους θα συναντηθεί
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 8449232097978192475
Σχόλια
item