Γιάννενα: Σημαντικό Ευρωπαϊκό βραβείο στην Καθηγήτρια Μ. Αργυροπούλου! Γιάννενα: Σημαντικό Ευρωπαϊκό βραβείο στην Καθηγήτρια Μ. Αργυροπούλου! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Σημαντικό Ευρωπαϊκό βραβείο στην Καθηγήτρια Μ. Αργυροπούλου!

               Γιάννενα: Σημαντικό Ευρωπαϊκό βραβείο στην Καθηγήτρια Μ. Αργυροπούλου!

Επιστήμονες υψηλού επιπέδου και διεθνούς αναγνώρισης διαθέτει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, όπως είναι εδώ και χρόνια γνωστό στην τοπική κοινωνία. 

Ειδικά η Ιατρική Σχολή έχει «χτίσει» μία εξαιρετικά καλή φήμη, εντός κι εκτός συνόρων της χώρας μας κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Οφείλεται στους πανεπιστημιακούς δασκάλους και ερευνητές της, οι οποίοι συγκαταλέγονται στα διακεκριμένα μέλη της διεθνούς ιατρικής κοινότητας.


Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η Καθηγήτρια Ακτινολογίας Μαρία Αργυροπούλου, επικεφαλής του πρότυπου για όλη την Ευρώπη Πανεπιστημιακού Εργαστηρίου Ακτινολογίας, η οποία έλαβε πρόσφατα, σε Ευρωπαϊκό συνέδριο, μία πολύ σπουδαία αναγνώριση, το βραβείο για το εκπαιδευτικό έργο που επιτελεί, μετά μάλιστα από θετική αξιολόγηση χιλιάδων ειδικευόμενων γιατρών!


Ύψιστη διάκριση
Το βραβείο διδασκαλίας με τίτλο «Teaching Award 2017» απονεμήθηκε στην Καθηγήτρια του Τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων Μαρία Αργυροπούλου από το «Ευρωπαϊκό Σχολείο Ακτινολογίας» (European School of Radiology – E.S.O.R.). 


Αυτό έγινε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Ακτινολογίας (European Congress of Radiology – E.C.R.), το οποίο διεξήχθη πρόσφατα στη Βιέννη, όπως ανακοίνωσε χθες με ιδιαίτερη ικανοποίηση η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Η εν λόγω διάκριση απονέμεται στους διδάσκοντες στο Ευρωπαϊκό Σχολείο Ακτινολογίας που προκρίνονται μετά από την αξιολόγηση – βαθμολόγηση από συνολικά 2.500 (!) εκπαιδευόμενους ειδικευόμενους ή και ειδικευμένους Ιατρούς Ακτινολόγους του E.S.O.R. και αποτελεί την ύψιστη διάκριση αναγνώρισης του επιτελούμενου εκπαιδευτικού έργου στο πλαίσιο του συγκεκριμένου Σχολείου αυτού.


Πρότυπο Εργαστήριο
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, «η διάκριση αυτή αντανακλά την υψηλή ποιότητα του εκπαιδευτικού έργου που επιτελείται στο Τμήμα Ιατρικής και, πιο συγκεκριμένα, αφορά στο Πανεπιστημιακό Εργαστήριο Ακτινολογίας, το οποίο μάλιστα αποτελεί Ευρωπαϊκό Κέντρο Αναφοράς στην εκπαίδευση στην Νευροακτινολογία και την Παιδοακτινολογία –το μοναδικό στην Ελλάδα– προσελκύοντας υποτρόφους του E.S.O.R. για μετεκπαίδευση τόσο από χώρες της Ευρώπης, όσο και από άλλα περιοχές του κόσμου»!


Οι Πρυτανικές Αρχές εκφράζουν και δημόσια τα θερμά τους συγχαρητήρια στην κ. Αργυροπούλου και εύχονται ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.


proinoslogos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
               
Γιάννενα: Σημαντικό Ευρωπαϊκό βραβείο στην Καθηγήτρια Μ. Αργυροπούλου!
Epirusblog Gr
5 of 5
               
Ιωάννινα 4794708091713761672
Σχόλια
item