Κωνσταντίνος Βασάλος: Όλα όσα δεν γνωρίζετε για εκείνον

Κωνσταντίνος Βασάλος: Όλα όσα δεν γνωρίζετε για εκείνον

Νομίζατε ότι τα ξέρατε όλα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο Διαβάστε όλα όσα αποκαλύπτει ο ίδιος για τον εαυτό του που μάλλον δεν τα γνωρίζατε… «Ασχολήθηκα με τον αθλητισμό από μικρός και αυτό έπαιξε βασικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μου. 

Προτιμούσα πάντα τα ομαδικά αθλήματα, και έτσι, ενώ ασχολήθηκα λίγο με τον στίβο, προτίμησα τελικά το ποδόσφαιρο, αλλά τελικά δεν ήμουν «μπαλαδόρος». Μέχρι να ενηλικιωθώ, δεν ήθελα να περάσω ούτε έξω από γυμναστήριο. 

Όταν όμως τελείωσα το σχολείο και πήγα φαντάρος, είδα κάποιους που είχαν ωραία γραμμωμένα σώματα και θεώρησα πως ήταν βλακεία μου να μην ασχοληθώ, αφού μάλιστα ο πατέρας μου έχει γυμναστήριο στην Αγία Παρασκευή. Με το που απολύθηκα από τον στρατό, μπήκα στο γυμναστήριο και βγήκα από εκεί όταν με πήραν στο «5υινίνθΓ». 

Για οκτώ περίπου χρόνια δεν έχασα ούτε μία προπόνηση και γυμναζόμουν καθημερινά, ακόμα και το καλοκαίρι. Οταν κολλήσεις το «μικρόβιο» του γυμναστηρίου, δεν ξεκολλάς εύκολα. Αν και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα κιλά μου, αποφάσισα να «χτίσω» γραμμωμένο αθλητικό σώμα και τα κατάφερα με πολλές «θυσίες». 

Όσα χρόνια ήμουν «κλεισμένος» στο γυμναστήριο, χάθηκα με φίλους, περιόρισα κατά πολύ τη διασκέδαση και δεν ξενυχτούσα, αλλά πιστεύω πως όταν βάζεις κάποιον στόχο και αγωνιστείς τα καταφέρνεις. Μότο μου είναι πως, αν δουλεύεις σκληρά, αργά ή γρήγορα θα έρθει η επιβράβευση. 

Υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία ως Εύζωνας και κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ ήταν η παρέλαση της Προεδρικής Φρουράς στη Νέα Υόρκη. Γέμισα με εικόνες και συναισθήματα από τους ομογενείς, που θα τις «κουβαλάω» σε όλη μου τη ζωή» τόνισε στο Τηλέραμα.
epirusblog.gr
5 of 5
Κωνσταντίνος Βασάλος: Όλα όσα δεν γνωρίζετε για εκείνον
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7084357805770837240
item