Γιάννενα: Ράβε – ξήλωνε στο πεζοδρόμιο της Δομπόλη Γιάννενα: Ράβε – ξήλωνε στο πεζοδρόμιο της Δομπόλη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ράβε – ξήλωνε στο πεζοδρόμιο της Δομπόλη

Γιάννενα: Ράβε – ξήλωνε στο πεζοδρόμιο της Δομπόλη
Προφανώς είναι «ελληνικό» παράδοξο, δυστυχώς όμως αποτελεί πραγματικότητα δεκαετιών το «ράβε – ξήλωνε» σε δρόμους και πεζοδρόμια, όπου έχουν εκτελεστεί έργα.
Τι κι αν καταβάλλονται συστηματικές προσπάθειες από τους περισσότερους φορείς, ώστε να αποφευχθούν τέτοιου είδους φαινόμενα; 
Η εικόνα της οδού Δομπόλη όπου πριν από λίγους μήνες ολοκληρώθηκε η κατασκευή των πεζοδρομίων και στις δύο πλευρές του δρόμου, είναι και απογοητευτική αλλά και ενδεικτική του παραπάνω ελληνικού παράδοξου.
Ένα έργο που χρηματοδοτήθηκε από ίδιους πόρους του Δήμου Ιωαννιτών, πληρώθηκε δηλαδή από τους ίδιους τους πολίτες, για να επιστρέψει ως έργο που βελτιώνει την ποιότητα ζωής τους, μπήκε τις τελευταίες ημέρες στη γνωστή ελληνική διαδικασία.
Σε μήκος 15 περίπου μέτρων στην αρχή της κατασκευής του πεζοδρομίου από την πλευρά της Εφορίας, οι πλάκες του πεζοδρομίου ξηλώθηκαν προκειμένου ο ΔΕΔΔΗΕ να υλοποιήσει το έργο υπογειοποίησης του δικτύου ηλεκτροδότησης!
Υποτίθεται φυσικά ότι πριν την ολοκλήρωση και την παράδοση των πεζοδρομίων είχαν γίνει οι απαραίτητες επαφές και δεν είχε προκύψει η προοπτική υλοποίησης και άλλων εργασιών.
Έτσι, ακόμη και οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Ιωαννιτών βρέθηκαν προ απροόπτου όταν μόλις πριν από δύο ημέρες διαπίστωσαν, ότι για τις εργασίες υπογειοποίησης του δικτύου ηλεκτροδότησης έχει ήδη ξηλωθεί ένα τμήμα των πρόσφατα κατασκευασμένων πεζοδρομίων.
Η διαβεβαίωση του ΔΕΔΔΗΕ είναι πως οι εργασίες δεν πρόκειται να επεκταθούν και στο υπόλοιπο της οδού Δομπόλη, όμως αυτό αφορά την παρούσα χρονική στιγμή και όχι το μέλλον όπου είναι βέβαιο ότι η υπογειοποίηση των καλωδίων θα συνεχιστεί, επομένως τα πεζοδρόμια θα ξηλωθούν και πάλι…
Πηγή: ele.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Ράβε – ξήλωνε στο πεζοδρόμιο της Δομπόλη
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 6116122449124973355
Σχόλια
item