Φωτεινή Ψυχίδου: Συγκινεί με το μήνυμα για τα γενέθλια των δυο παιδιών της! Φωτεινή Ψυχίδου: Συγκινεί με το μήνυμα για τα γενέθλια των δυο παιδιών της! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Φωτεινή Ψυχίδου: Συγκινεί με το μήνυμα για τα γενέθλια των δυο παιδιών της!

Φωτεινή Ψυχίδου: Συγκινεί με το μήνυμα για τα γενέθλια των δυο παιδιών της! | tlife.gr
Το δικό της τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλια των δυο παιδιών της έστειλε η Φωτεινή Ψυχίδου. Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε πως και τα δυο παιδιά της, παρόλο που έχουν γεννηθεί με οχτώ χρόνια διαφορά έχουν γενέθλια την ίδια μέρα, 28 Φεβρουαρίου. 
Η ίδια μάλιστα, αν και δεν αγαπούσε πολύ τον συγκεκριμένο μήνα φαίνεται πως έχει αλλάξει πια γνώμη, μιας και τα δυο αγγελούδια της γιορτάζουν την ίδια μέρα.
“Ποτέ δεν χώνευα τον Φεβρουάριο…τον φοβόμουν από μικρή… κι όμως ο κουτσοφλέβαρος… την τελευταία μέρα του χειμώνα… μου χάρισε τη «ζωή μου όλη», επί δυο! 28/02/2009 Ιόλη 28/2/2017 Θανάσης…. (ευτυχώς δεν έπεσα σε δίσεκτο!!!) 
Και η Άνοιξη ένα ξημέρωμα απόσταση….”, έγραψε χαρακτηριστικά και δημοσίευσε δυο φωτογραφίες με τα παιδιά της.
Η μεγάλη κόρη της, η Ιόλη, που απέκτησε από το γάμο της με τον Μπάμπη Στόκα έκλεισε φέτος τα 9 της χρόνια, ενώ ο γιος που έχει με τον Δημήτρη Κοργιαλά, ο Θανάσης της, έγινε χθες ενός έτους!

Epirusblog Gr
5 of 5
Φωτεινή Ψυχίδου: Συγκινεί με το μήνυμα για τα γενέθλια των δυο παιδιών της!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6291808946749173597
Σχόλια
item