Πρέβεζα: Προβλήματα Έφερε Στην Περιοχή Η «Λητώ» Πρέβεζα: Προβλήματα Έφερε Στην Περιοχή Η «Λητώ» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Προβλήματα Έφερε Στην Περιοχή Η «Λητώ»

Πρέβεζα: Προβλήματα Έφερε Στην Περιοχή Η «Λητώ»

Πολλά προβλήματα στην περιοχή  προκάλεσε το χαμηλό βαρομετρικό "Λητώ" το οποίο χθες έπληξε την Ήπειρο με ισχυρές καταιγίδες, χαλαζόπτωση, δυνατό αέρα, κεραυνούς και χιονοπτώσεις στα ορεινά. 

Οπως μετέδωσε η Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας,η έντονη βροχόπτωση (η οποία το δίωρο από τις 7 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ άγγιξε σχεδόν τα 90 χιλιοστά) έγινε αιτία να προκληθούν κατολισθήσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας Ζαλόγγου (τοπικές Κοινότητες Βράχου, Λυγιάς, Καστροσυκιάς κλπ) με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία, να δημιουργηθούν -λόγω των καθιζήσεων-προβλήματα υδροδότησης σε κάποιους οικισμούς και να κινδυνεύει με κατάρρευση ένα παλιό ελαιοτριβείο. 

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαΐλη όλο το βράδυ μηχανήματα του Δήμου ήταν στα σημεία που παρουσιάστηκαν τα προβλήματα προκειμένου να κρατήσουν τουλάχιστον ανοιχτούς τους δρόμους ενώ η πρώτη καταγραφή έδειξε ότι το επαρχιακό οδικό δίκτυο έχει υποστεί σημαντικές ζημιές. 

Επίσης μεγάλη κατολίσθηση σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Εθνική Οδό Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας, κοντά στον κόμβο της Λούτσας με αποτέλεσμα να κλείσει η κυκλοφορία στην εθνική οδό. 

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν επίσης την περιοχή της Πάργας και του Φαναρίου (όπου για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες σημειώθηκαν πλημμύρες) σε καλλιέργειες και κτηνοτροφικές μονάδες.

Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Προβλήματα Έφερε Στην Περιοχή Η «Λητώ»
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 7708933762171413453
Σχόλια
item