Η εξομολόγηση - κατάθεση ψυχής της Βίκυς Χατζηβασιλείου! «Έχω απατηθεί. Το έψαξα και...» Η εξομολόγηση - κατάθεση ψυχής της Βίκυς Χατζηβασιλείου! «Έχω απατηθεί. Το έψαξα και...» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η εξομολόγηση - κατάθεση ψυχής της Βίκυς Χατζηβασιλείου! «Έχω απατηθεί. Το έψαξα και...»

Η εξομολόγηση - κατάθεση ψυχής της Βίκυς Χατζηβασιλείου! «Έχω απατηθεί. Το έψαξα και...»
Μία συνέντευξη κατάθεση ψυχής έδωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου!
Η παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο» μίλησε για την προσωπική της ζωή στην εκπομπή «Εμείς» και τον Γιάννη Βίτσα και αποκάλυψε πως έχει απατηθεί αλλά και τον τρόπο που το έμαθε!
«Έχω απατηθεί. Το έψαξα και το έμαθα. Κατέρρευσε όλο το σύστημα αξιών της σχέσης που είχα πιστέψει ότι υπάρχει. Αντέδρασα. Εγώ συγκρούομαι. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που κουκουλώνω τις καταστάσεις. 
Μπαίνω μέσα στο γεγονός. Διαφορετικά θεωρώ ότι δεν έχεις αλήθεια ούτε συνέπεια με τον εαυτό σου» είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου και αναφέρθηκε στον σύζυγό της: «Τον άνδρα μου τον εκτιμώ και θα τον αγαπώ υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, ό,τι και αν γίνει. 
Όποια αλλαγή μας φέρει η ζωή, θα είναι ο πατέρας των παιδιών μου. Δε θα αλλάξει ποτέ. Είναι ένας άνθρωπος που έχουμε μοιραστεί είκοσι χρόνια».
Όσο για την εκπομπή της η παρουσιάστρια σχολίασε: «Δωδέκατη σαιζόν του «Πάμε πακέτο» και νομίζω πώς αφήνει την ίδια συγκίνηση στους τηλεθεατές όπως ακριβώς κατά τα πρώτα έτη του στον τηλεοπτικό αέρα. Το ξέρω και με χαροποιεί πολύ. 
Αισθάνομαι τεράστια ευθύνη γι’ αυτό στεναχωρήθηκα και στην απόφαση του Alpha να αλλάξει την ημέρα προβολής της εκπομπής. Δεν ήθελα να ταλαιπωρήσω τους τηλεθεατές που επί χρόνια είχαμε ραντεβού το βράδυ της Πέμπτης. 
Οι άνθρωποι του προγραμματισμού του σταθμού πάλι δεν αντιλαμβάνονται με τον ίδιο τρόπο αυτή τη θέση. Και εκείνοι φαντάζομαι από μεριάς τους προσπαθούν να κάνουν καλά τη δουλειά τους για να φέρουν ένα αποτέλεσμα που προσδοκούν πως θα είναι καλύτερο για το κανάλι».
Epirusblog Gr
5 of 5
Η εξομολόγηση - κατάθεση ψυχής της Βίκυς Χατζηβασιλείου! «Έχω απατηθεί. Το έψαξα και...»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 953202244924854349
Σχόλια
item