Η συνάντηση της Αθηνάς Οικονομάκου με διάσημη φίλη της και η αποκάλυψη: "Λίγο ακόμη και θα έβγαινε ο μπέμπης" Η συνάντηση της Αθηνάς Οικονομάκου με διάσημη φίλη της και η αποκάλυψη: "Λίγο ακόμη και θα έβγαινε ο μπέμπης" | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η συνάντηση της Αθηνάς Οικονομάκου με διάσημη φίλη της και η αποκάλυψη: "Λίγο ακόμη και θα έβγαινε ο μπέμπης"

              Η συνάντηση της Αθηνάς Οικονομάκου με διάσημη φίλη της και η αποκάλυψη: Λίγο ακόμη και θα έβγαινε ο μπέμπης
Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και μετράει αντίστροφα για τη στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.
Η ηθοποιός, όλο αυτό το διάστημα, δεν άλλαξε πολύ το καθημερινό της πρόγραμμα και, παρόλο που σταμάτησε τα γυρίσματα για τη σειρά "Έλα στη θέση μου", συνεχίζει να πηγαίνει καθημερινά στο γραφείο της εταιρείας κοσμημάτων που έχει δημιουργήσει.
Χθες, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η μέλλουσα μανούλα συναντήθηκε με την καλή της φίλη Ελίνα Καντζά, στην οποία και αφιέρωσε όλο το μεσημέρι της.
Οι δυο τους απόλαυσαν το φαγητό τους και αντάλλαξαν τα νέα τους, ενώ λίγο πριν χωριστούν έβγαλαν μια αναμνηστική selfie, την οποία δημοσίευσε στα InstaStories της η πρώην παρουσιάστρια.
Μάλιστα, το σχόλιο που την συνόδευσε ήταν το εξής: "... και στις 7 το απόγευμα ακόμα μιλάμε. Λίγο ακόμη και θα έβγαινε ο μπέμπης...".
Καντζά Οικονομάκου
Epirusblog Gr
5 of 5
              
Η συνάντηση της Αθηνάς Οικονομάκου με διάσημη φίλη της και η αποκάλυψη: "Λίγο ακόμη και θα έβγαινε ο μπέμπης"
Epirusblog Gr
5 of 5
              
show biz 3339362782903351861
Σχόλια
item