Παναγιώτα Βλαντή: «Με τον ∆άνη µιλάµε µε τα µάτια»

Παναγιώτα Βλαντή: «Με τον ∆άνη µιλάµε µε τα µάτια»

Η Παναγιώτα Βλαντή, την οποία ακόµη ο κόσµος αποκαλεί στον δρόµο «Σιλβή» από τον ρόλο της στη σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα», σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε τη µοναδική πρόταση γάµου που της έχει γίνει στη ζωή της, γιατί την απέρριψε, αλλά και γιατί δεν µιλά πλέον για την προσωπική της ζωή. 

Φέτος πρωταγωνιστεί στη σκηνή του «Πόλη Θέατρο» στο πλευρό του Δάνη Κατρανίδη στο έργο «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα». 



Σχεδόν από το ξεκίνηµα αυτής της θεατρικής συνεργασίας τους έχουν γραφτεί πολλά για τη σχέση που τους συνδέει. Τι λέει όµως η ίδια; «Πριν ακόµα γίνει η πρεµιέρα, από τη φωτογραφία της παράστασης, έγραψαν ότι είµαστε µαζί. 


Το καταλαβαίνω, έχουµε πολύ δυνατή χηµεία πάνω στη σκηνή, κάνουµε παρέα, πάµε συχνά σε πρεµιέρες, είµαι πλέον πάρα πολύ χαλαρή µε αυτό. 

Αρχικά είχα ενοχληθεί, αλλά είναι µέρος της δουλειάς. Στο διάστηµα αυτό µου είχαν χρεώσει και άλλη σχέση. Αυτή µάλλον ήταν περιπέτεια», δήλωσε η ηθοποιός στην Real.

Και συνέχισε: «Με τον Δάνη έχουµε ξανασυνεργαστεί στο θέατρο, παίξαµε και στον "Αστέρα Ραχούλας" πέρυσι, είναι δάσκαλός µου αγαπηµένος. Χάρηκα που µε σκέφτηκε για τον ρόλο, γιατί µου έδειξε εµπιστοσύνη και γενναιοδωρία και µου αρέσει αυτό. Είναι ένας άνθρωπος µε ήθος και είµαι ήσυχη πως θα ακουµπήσω στον συµπρωταγωνιστή µου. 


Με τον Δάνη µιλάµε µε τα µάτια. Είναι ένας καταξιωµένος ηθοποιός, θιασάρχης που µε έκανε να νιώσω επί ίσοις όροις, δεν κοίταξε να µε υπονοµεύσει και να µου τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια. Το ίδιο είχα πει στο παρελθόν και για τον Πάνο Κοκκινόπουλο».

epirusblog.gr
5 of 5
Παναγιώτα Βλαντή: «Με τον ∆άνη µιλάµε µε τα µάτια»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5644431343972123770
item