Μαριάννα Καλλέργη: Αυτός είναι ο γοητευτικός άνδρας που της έκλεψε την καρδιά! Μαριάννα Καλλέργη: Αυτός είναι ο γοητευτικός άνδρας που της έκλεψε την καρδιά! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαριάννα Καλλέργη: Αυτός είναι ο γοητευτικός άνδρας που της έκλεψε την καρδιά!

Μαριάννα Καλλέργη: Αυτός είναι ο γοητευτικός άνδρας που της έκλεψε την καρδιά!

Τον έρωτα στα μάτια γοητευτικού άνδρα φαίνεται να βρήκε η Μαριάννα Καλλέργη! Σύµφωνα µε πληροφορίες της Real, το όνοµά του είναι Γιάννης και δεν έχει καµία σχέση µε τον χώρο της σόουµπιζ. Αγαπάει κι εκείνος πολύ την υγιεινή ζωή και τον αθλητισµό και έχει δική του επιχείρηση. Η Μαριάννα δείχνει να είναι ανακουφισμένη από το γεγονός ότι ο Γιάννης δεν έχει καµία σχέση µε τον κατά τα άλλα αστραφτερό κόσµο της σόουµπιζ, µιας και στο παρελθόν, όταν βρισκόταν σε σχέση µε τον χορευτή και χορογράφο Αλεξέι Μοτόριν, µε τον οποίο ήρθε πιο κοντά την εποχή που συμμετείχε στο «Dancing with the stars», είχε δει την προσωπική της ζωή να γίνεται... πρωτοσέλιδο!Κάτι που δεν της άρεσε καθόλου, γι’ αυτό και µετά το τέλος αυτής της σχέσης της αναθεώρησε πολλά πράγµατα για τη ζωή της, επιλέγοντας να κρατά την προσωπική της ζωή µυστική, όσο µπορεί τουλάχιστον.

Κάτι που λίγοι γνωρίζουν για τη σχέση της Μαριάννας Καλλέργη µε τον γοητευτικό σύντροφό της είναι ότι το ζευγάρι ήταν µαζί και στο παρελθόν. 

Λόγω συγκυριών, όµως, τότε δεν κατάφεραν να αποφύγουν τον χωρισµό. Πριν από περίπου έναν χρόνο ήρθαν ξανά κοντά και έγινε η επανασύνδεση. 

Η όµορφη αθλήτρια, που πριν από λίγους µήνες πήρε το πτυχίο της από τη Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών, κάνει µια πολύ ήρεµη ζωή µε τον σύντροφό της, αλλά και τους τρεις λα-τρεµένους πιστούς τετράποδους φίλους της, Μάιρα, Πρίνσες και Μπιάνκα, αποφεύγοντας τις άσκοπες εξόδους και τα ξενύχτια αφού δείχνουν να είναι και οι δύο σπιτόγατοι. Ενα άλλο κοινό στοιχείο τους είναι πως τους αρέσουν πολύ τα ταξίδια και μάλιστα πριν από λίγες ηµέρες έκαναν μια ροµαντική απόδραση στο Μέτσοβο, όπου είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και τα Μετέωρα. 

Με την πρώτη ευκαιρία, οι δυο τους φεύγουν από την Αθήνα για να αποµονωθούν και να βρεθούν κοντά στη φύση, που τόσο πολύ αγαπούν και οι δύο.
Epirusblog Gr
5 of 5
Μαριάννα Καλλέργη: Αυτός είναι ο γοητευτικός άνδρας που της έκλεψε την καρδιά!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4825425368026689890
Σχόλια
item