Σάββας Πούμπουρας – Αρετή Θεοχαρίδη: Επτά μήνες παντρεμένοι και ερωτευμένοι! Σάββας Πούμπουρας – Αρετή Θεοχαρίδη: Επτά μήνες παντρεμένοι και ερωτευμένοι! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σάββας Πούμπουρας – Αρετή Θεοχαρίδη: Επτά μήνες παντρεμένοι και ερωτευμένοι!

Σάββας Πούμπουρας – Αρετή Θεοχαρίδη: Επτά μήνες παντρεμένοι και ερωτευμένοι! | tlife.gr
Είναι στα καλύτερά τους και δεν το κρύβουν. Ο Σάββας Πούμπουρας και η αγαπημένη του Αρετή Θεοχαρίδη ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον περασμένο Ιούλιο και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή του έγγαμου πια βίου τους.
Το ζευγάρι, μάλιστα έχει ήδη κλείσει επτά μήνες γάμου και συνεχίζει πιο ερωτευμένο και ευτυχισμένο από κάθε άλλη φορά.
Ο Σάββας Πούμπουρας αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο backstage του Dancing with the stars 6 με παρουσιάστρια την Ευαγγελία Αραβανή και κλέβει τις εντυπώσεις με τα εύστοχα σχόλιά του, αλλά και με την κριτική που κάνει και ο ίδιος -ως θεατής όμως- των χορευτικών τους επιδόσεων. Και φυσικά το κορίτσι του βρίσκεται στο πλευρό του και τον στηρίζει σε όλα.
Οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Κύπρο στις αρχές του Ιούλη (8 του μήνα). 
Η σχέση τους μετρά πολλά χρόνια, καθώς ήταν φίλοι από το 2003, ενώ έγιναν ζευγάρι το 2011. Το ζευγάρι είναι μαζί στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα, όπως το φθινόπωρο του 2016, που έκαψαν το beach bar του παρουσιαστή στην Άνδρο.


Τώρα οι δυο τους ζουν love and married και πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους “τσάκωσε” αγκαλιά σε επίσημη έξοδο σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.Φωτογραφίες: NDP
tlife.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Σάββας Πούμπουρας – Αρετή Θεοχαρίδη: Επτά μήνες παντρεμένοι και ερωτευμένοι!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 8392246247699939573
Σχόλια
item