Στην Ορεστιάδα & ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Στεφανής… Στην Ορεστιάδα & ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Στεφανής… | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στην Ορεστιάδα & ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Στεφανής…

Στην Ορεστιάδα & ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Στεφανής…
Στην Ορεστιάδα έφτασε χθες βράδυ σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Στεφανής  για να είναι κοντά στην περιοχή των εξελίξεων!
Πάντως αναλυτές εκτιμούν οτι το ΓΕΣ και το ΓΕΕΘΑ δεν εκτίμησαν σωστά τις Κινήσεις των Τούρκικων Μονάδων τις τελευταίες ημέρες ,ούτε οι πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ της Θράκης για Ασκήσεις των Τουρκικών Δυνάμεων στην περιοχή ασυνήθιστο γεγονός  για την εποχή !
Όμως να επισημάνουμε οτι η Τουρκία το διάστημα 14-17 Φεβρουαρίου πραγματοποίησε και Άσκηση στα Σύνορα με την Αρμενία  με ακραίες καιρικές συνθήκες και μάλιστα κάλεσε και ξένους ανταποκριτές να παρακολουθήσουν την Άσκηση !

military exercise near Armenian border

ANKARA
Turkish army launches winter military exercise near Armenian border


The Turkish Armed Forces (TSK) launched its bi-annual winter military exercise in the eastern Anatolian border province of Kars between Feb. 14 and 16, the army has said.
Ή ΄Άσκηση ήταν μεγάλης εκτάσεως και δείχνει την ετοιμότητα του Τούρκικου Στρατού να αντιδράσει σε Συνοριακά επισόδεια που έπρεπε να βάλει σε σκέψεις τα Ελληνικά επιτελεία και χτυπήσει Καμπανάκι Συναγερμού στις Μονάδες Προκαλύψεως.
http://veteranos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Στην Ορεστιάδα & ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Στεφανής…
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 2576745787073759398
Σχόλια
item