Γιάννενα: Και το Πάσχα στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς Γιάννενα: Και το Πάσχα στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Και το Πάσχα στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς

Γιάννενα: Και το Πάσχα στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς
Μεταξύ των κορυφαίων τουριστικών προορισμών βρίσκονται και το Πάσχα τα Ιωάννινα, καθώς από τη Μεγάλη Εβδομάδα και έπειτα αναμένεται σε ολόκληρο το νομό, πλήθος επισκεπτών, από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο προβολής της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων, Σαμ Κουδούνη, οι πληρότητες εντός και εκτός της πόλης των Ιωαννίνων, αγγίζουν σχεδόν το 100% και αυτό δείχνει ότι για ακόμη μια φορά η ηπειρωτική πρωτεύουσα αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο των επισκεπτών που θέλουν να περάσουν το Πάσχα παραδοσιακά και σε ορεινά χωριά της Ηπείρου.
Ο κ. Κουδούνης κάλεσε για ακόμη μια φορά τους εμπλεκόμενους με τον τουρισμό να σεβαστούν τους επισκέπτες επενδύοντας σε σχέσεις εμπιστοσύνης που αποδίδουν καρπούς μια για πάντα.
Όπως είπε, σχεδόν το σύνολο των επαγγελματιών δείχνουν να συμμερίζονται την ανάγκη παροχής καλών υπηρεσιών σε λογικές τιμές έτσι ώστε να χτίσουν την επόμενη μέρα και να υπάρξει θετική αντίδραση από πλευράς των πολλών επισκεπτών που κατακλύζουν την Ήπειρο ειδικά μετά το άνοιγμα της Ιόνιας Οδού.
«Χρειάζεται προσοχή και σύνεση. Οι τιμές όπως είναι και λογικό την περίοδο αυτή ανεβαίνουν αλλά διατηρούνται σε λογικά επίπεδα. Εμείς, υπενθυμίζουμε για ακόμη μια φορά την ανάγκη σεβασμού όλων όσων φτάνουν εδώ για τις ολιγοήμερες διακοπές τους», υπογράμμισε ο κ. Κουδούνης.
.anex.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Και το Πάσχα στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 1219917362410691643
Σχόλια
item