Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Μίνι απόδραση στον Παναμά! Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Μίνι απόδραση στον Παναμά! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Μίνι απόδραση στον Παναμά!

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Μίνι απόδραση στον Παναμά!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι λάτρεις των ταξιδιών και αυτό μπορούμε να το καταλάβουμε και από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Το ερωτευμένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz δεν σταματά να κάνει ταξίδια σε όμορφα και εξωτικά μέρη σε όλο τον κόσμο. Μόνο μέσα στο 2017 έκαναν road trip στην Ολλανδία, αποδράσεις στην Σλοβενία, στο St Tropez και Πρωτοχρονιά στην Ινδία.

Αυτή την περίοδο, ο Σάκης βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για την παρουσίαση του Survivor και φυσικά η Χριστίνα βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στο πλευρό του. 


Αυτό, βέβαια, δεν τον πτόησε από το να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και να πάρει το κορίτσι του και να ταξιδέψουν μαζί για ένα νέο εξωτικό προορισμό.Οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν μία μίνι απόδραση στον Παναμά, όπου ζουν μοναδικές στιγμές! 

Ο Σάκης Τανιμανίδης πήρε μια μικρή άδεια από την παρουσίαση του Survivor και μαζί με την όμορφη Χριστίνα βρέθηκαν στη χώρα της Λατινικής Αμερικής για να γνωρίσουν νέους πολιτισμούς και να ζήσουν καινούργιες εμπειρίες. Ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης δεν σταματά να μοιράζεται στιγμές από την νέα τους απόδραση!

Epirusblog Gr
5 of 5
Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Μίνι απόδραση στον Παναμά!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6559319398252278895
Σχόλια
item