Ειρήνη Σκλήβα: Οι τελευταίες εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη με τον εν διαστάσει σύζυγό της!

Ειρήνη Σκλήβα: Οι τελευταίες εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη με τον εν διαστάσει σύζυγό της! | tlife.gr
Μετά από 16 χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς και είχαν κάνει ασφαλιστικά μέτρα για να λύσουν τις οικογενειακές τους εκκρεμότητες, όπως όλα δείχνουν όμως ο δικαστικός “πόλεμος” που φάνηκε να είχε ξεκινήσει πριν λίγους μήνες ανάμεσα στην Ειρήνη Σκληβα και τον εν διαστάσει σύζυγό της Νίκο Χυδήρογλου φαίνεται πως έφθασε στο τέλος του.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, χθες επρόκειτο να εκδικαστούν οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει και οι δυο πλευρές πριν από τέσσερις μήνες, ωστόσο κανείς δεν εμφανίστηκε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, με αποτέλεσμα να ματαιωθούν.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και στις αρχές Νοέμβρη είχε προσφύγει στη Δικαιοσύνη για να λύσει τις οικογενειακές του εκκρεμότητες. 
Η Ελληνίδα εστεμμένη κατέθεσε ασφαλιστικά σε βάρος του επιχειρηματία στις 13 Νοεμβρίου του 2017 και 11 μέρες αργότερα (στις 24 Νοέμβρη) ο Νίκος Χυδήρογλου έκανε με τη σειρά του ασφαλιστικά μέτρα στην Ειρήνη Σκλήβα.































Ωστόσο, η απόφασή τους να μην παρευρεθούν στο δικαστήριο και να αφήσουν τις αιτήσεις τους να ματαιωθούν, δείχνει πως επέλεξαν να λήξουν εξωδικαστικά τις όποιες διαφωνίες τους.
epirusblog.gr
5 of 5
Ειρήνη Σκλήβα: Οι τελευταίες εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη με τον εν διαστάσει σύζυγό της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7911527724807069248
item