Η φαρμακερή δήλωση του Χίτλερ για την Βόρειο Ελλάδα που τώρα φαίνεται ως προφητεία

Η φαρμακερή δήλωση του Χίτλερ για την Βόρειο Ελλάδα που τώρα φαίνεται ως προφητεία
Εάν γνωρίζαμε πόσο πολύ έχουμε δυσκολέψει εμείς οι Έλληνες αυτούς οι οποίοι δεκαετίες και δεκαετίες τώρα προσπαθούν να εγκαθιδρύσουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων στον πλανήτη, 

τότε μόνο θα μπορούσαμε να κατανοήσουμε το ασίγαστο μίσος τους εναντίον μας. Τότε μόνο θα μπορούσαμε ν’ αντιληφθούμε το κακό που μας ετοιμάζουν. Το κακό που για τους περισσότερους φαντάζει τώρα αδιανόητο, όπως τότε στη Μικρά Ασία.

Ανάμεσα σ’ αυτούς που προσπάθησαν να φέρουν την ΝΤΠ ήταν και ο εκλεγμένος από τους γερμανούς, ο Καγκελάριος της Γερμανίας Αδ. Χίτλερ. 

Μπορεί στο τέλος ο Χίτλερ να έχασε τον πόλεμο αλλά οι νεοταξίτες, απλά ετεροχρόνισαν τα σχέδιά τους. Δεν τα εγκατέλειψαν. Βασικός αίτιος της ήττας του Χίτλερ ήταν η Ελλάς, οπότε η Γερμανία περιμένει πως και πώς να εκδικηθεί, πολύ σκληρά μάλιστα, την Ελλάδα.

Ο Χίτλερ ήταν γόνος της οικογενείας Ρότσιλντ. Ο πατέρας του Χίτλερ ήταν γιός του Λ. Ν. Ρότσιλντ, της γνωστής οικογενείας η οποία ελέγχει από τις ΗΠΑ το χωρίς αντίκρισμα χρήμα του πλανήτη. 

Πολλοί γνωρίζουν το βιβλίο του Χίτλερ «Ο αγών μου», αλλά ελάχιστοι γνωρίζουν ότι ο Χίτλερ τρία χρόνια μετά το βιβλίο αυτό, το 1928, έγραψε και ένα άλλο βιβλίο το οποίο ήταν γνωστό ως «Το δεύτερο βιβλίο (το μυστικό βιβλίο)» (Zweites Buch) ως συνέχεια του «Ο αγών μου». 

Το μυστικό βιβλίο του Χίτλερ επανεκδόθηκε με τον τίτλο «Χίτλερ – Νέα Τάξη Πραγμάτων, 1928» (Hitler – New World Order, 1928)», ή ως «Χίτλερ – Η Νέα μου Τάξη» και το οποίο μπορεί να βρει κανείς στο διαδίκτυο. 

Από το συγκεκριμένο βιβλίο, που είναι συλλογή ομιλιών, αποδεικνύεται ότι (και) ο Χίτλερ έκανε ότι έκανε με σκοπό να εγκαθιδρύσει την Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Ως πρωταγωνιστής για την παγκοσμιοποίηση, θα γνώριζε οπωσδήποτε την τελική μορφή που ήθελε να δώσει στον πλανήτη. Επισήμως άλλωστε το είχε δηλώσει ότι έχει ως στόχο την εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Η ΝΤΠ η οποία πρέπει να εδραιωθεί μέσα από το χάος, και γι αυτό χρησιμοποιούν ως τελικό μέσο τον πόλεμο.

Επομένως, διάφορες τότε δηλώσεις του για μελλοντικά σχέδια τα οποία δεν πρόλαβαν να πραγματοποιηθούν, έχουν μεγάλη σημασία διότι ο ίδιος τα γνώριζε πολύ καλά. Τα σχέδια των διεθνιστών προϊσταμένων του τα οποία σήμερα εφαρμόζονται με διαφορετικά μέσα.

Τώρα, βλέποντας τους τεράστιους εξωτερικούς κινδύνους και απειλές, που προέρχονται απ’ ΟΛΕΣ τις χώρες με τις οποίες συνορεύει η Ελλάς, μια ομιλία του Χίτλερ σχετικά με την αλλαγή των συνόρων στα Βαλκάνια, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον κυρίως για την χώρα μας.

Ο Χίτλερ λοιπόν, σε ομιλία του στις 11 Ιουνίου 1941 είπε τα εξής: «Η Βουλγαρία θα δει προσαρτημένη την Μακεδονία η οποία είναι εξόχως βουλγαρική και την Δυτική Θράκη η οποία αποτελεί διάδρομο στενό και ανόητο, ο οποίος εμπόδισε την Βουλγαρία να εξέλθει στο Αιγαίο. 

Η Αλβανία θα μεγεθυνθεί δια της περιοχής της Τσαμουριάς». Παρών σ’ αυτήν την ομιλία του Χίτλερ ήταν και ο φασίστας Μουσολίνι ο οποίος χειροκρότησε ενθέρμως τον Χίτλερ γι αυτά που είπε.

Βλέπουμε σήμερα τον τρόπο με τον οποίο θέλουν να μας πάρουν την Μακεδονία και ας μην εκπλησσόμαστε που προς το παρόν η Βουλγαρία φαντάζει αμέτοχη. 

Η Βουλγαρική τακτική ήταν πάντοτε απλή και ίδια. Ν’ ακολουθεί τις μεγάλες δυνάμεις όπως οι ύαινες τα λιοντάρια. Οι γερμανοί θεωρούν ασφαλείς υποτελείς τους βουλγάρους και μπορεί να έχουμε εκπλήξεις πάνω στο θέμα της Μακεδονίας.

Όσον αφορά την Τσαμουριά, είναι ένα θέμα το οποίο θα προκύψει σίγουρα για την χώρα μας, ίσως και πριν τις φετινές εκλογές. (Στο επόμενο άρθρο μου θα έχω κρίσιμες πληροφορίες για το θέμα «Τσαμουριά»). Πάντως το θέμα της Τσαμουριάς θα συζητηθεί στις 15 Μαρτίου 2018 στις 12:00΄ το μεσημέρι στην Χάγη.

Η Ελλάς είναι στόχος της ΝΤΠ και τα λεγόμενα του Χίτλερ τότε, είναι η σημερινή πολιτική της συμμάχου (ΝΑΤΟ) και συνεταίρου μας (ΕΕ) Γερμανίας σήμερα. Τότε απέτυχαν με τα όπλα. Τώρα θ’ αποτύχουν και με την οικονομία και με τα όπλα.

Χρήστος Μαντζιάρης
epirusblog.gr
5 of 5
Η φαρμακερή δήλωση του Χίτλερ για την Βόρειο Ελλάδα που τώρα φαίνεται ως προφητεία
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 9112238906124432675
item