Άρτα: ΕΙΝΗ - Χωρίς γιατρούς το ακτινολογικό του Νοσοκομείου Άρτας Άρτα: ΕΙΝΗ - Χωρίς γιατρούς το ακτινολογικό του Νοσοκομείου Άρτας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: ΕΙΝΗ - Χωρίς γιατρούς το ακτινολογικό του Νοσοκομείου Άρτας

Άρτα: ΕΙΝΗ - Χωρίς γιατρούς το ακτινολογικό του Νοσοκομείου Άρτας

Για την πολύμηνη καθυστέρηση στην λειτουργία αξονικού τομογράφου στο Ν. Άρτας που είχε ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των πολιτών είτε μεταβαίνοντας σε άλλα ιδιωτικά κέντρα ή σε άλλα νοσοκομεία της περιφέρειας η ΕΙΝΗ είχε αναφερθεί σε προηγούμενα Δελτία Τύπου.

Πρόσφατα εγκαταστάθηκε στο Νοσοκομείο της Άρτας νέος αξονικός τομογράφος αλλά…. μόλις ήλθε ο νέος αξονικός τομογράφος το Ακτινολογικό μένει χωρίς γιατρούς!!! δύο από τους τέσσερις που υπηρετούσαν διορίστηκαν σε άλλα νοσοκομεία

Σήμερα στο Ν. Άρτας στο Ακτινολογικό υπηρετούν δύο γιατροί ο Δ/ντης και ένας Δ/ντης ΕΣΥ, καθώς και με μετακίνηση ένας ακτινολόγος από το ΠΕΔΥ, ο οποίος για προσωπικούς λόγους δεν θα παραμείνει, άρα λοιπόν δύο γιατροί για να λειτουργήσουν όλες τις μονάδες του εργαστηρίου (υπερήχους, μαστογραφίες, αξονικές, ακτινογραφίες).

Καμία προσπάθεια από μέρους της διοίκησης για προκήρυξη μόνιμων οργανικών θέσεων, παρόλο που υπάρχουν κενές. Το Ακτινολογικό Τμήμα εξυπηρετεί 75.000 κατοίκους και από όμορους Νομούς. 

Η μη επάνδρωσή του έχει σαν αποτέλεσμα μακροχρόνια ραντεβού πολλά εκ των οποίων αναγκάζονται να απευθύνονται στα νοσοκομεία των Ιωαννίνων, το δε απομείναν προσωπικό (δύο άτομα) αναγκάζεται σε υπερεργασία. 

Ζητάμε ΑΜΕΣΑ προκήρυξη οργανικών θέσεων για να λειτουργήσει σωστά επιτέλους το ακτινολογικό τμήμα και να σταματήσει η ταλαιπωρία των ασθενών – κατοίκων της Άρτας και της ευρύτερης περιοχής καθώς επίσης και όσες κλινικές σήμερα υπολειτουργούν. 

maxitisartas.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: ΕΙΝΗ - Χωρίς γιατρούς το ακτινολογικό του Νοσοκομείου Άρτας
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 7291906366879918123
Σχόλια
item