Πρέβεζα: Το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πρέβεζας θα ονομαστεί «Μιχάλης Κακιούζης»

Πρέβεζα: Το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πρέβεζας θα ονομαστεί «Μιχάλης Κακιούζης»
Σύμφωνα με πληροφορίες, το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Πρέβεζας, το Κλειστό Γυμναστήριο-στολίδι της πόλης θα πάρει το όνομα του βετεράνου star της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ και της ΑΕΚ, Μιχάλη Κακιούζη, ο οποίος έχει καταγωγή από τον Ωρωπό του Δήμου Πρέβεζας.
Ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Πρέβεζας για θέματα αθλητισμού Μάκης Ντίτσος ήταν εκείνος που έκανε την εισήγηση στη Δημοτική Κοινότητα Πρέβεζας, έπειτα από πρόταση πολιτών και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, η μετονομασία του ΔΑΚ Πρέβεζας θα γίνει και επίσημα παρουσία του πρώην διεθνούς άσου.
Ο Μιχάλης Κακιούζης είναι μπασκετική και αθλητική προσωπικότητα παγκόσμιας εμβέλειας. Πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων το 1995, σήκωσε την κούπα ως αρχηγός της Εθνικής Ανδρών το 2005 στο Βελιγράδι, ενώ ήταν και ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στη Σαϊτάμα της Ιαπωνίας στην επική νίκη επί των ΗΠΑ και την κατάληψη της 2η θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Ο Μιχάλης Κακιούζης έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Ιωνικό Ν.Φ., ΑΕΚ, Σιένα, Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη, Εφές Πίλσεν, Άρη Θεσσαλονίκης, Βιλερμπάν, Κρεμόνα, Ρόμα, Βακάλο, ΑΕΚ Λάρνακας, Νέα Κηφισιά, ΑΠΟΕΛ, Φάρο Κερατσινίου.
Αποτελεί μεγάλη μπασκετική προσωπικότητα και η πρωτοβουλία αυτή του Μάκη Ντίτσου ενδυναμώνει τη σχέση του παίκτη με το Δήμο Πρέβεζας.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις στη δημοτική κοινότητα ωστόσο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το όνομα «Μιχάλης Κακιούζης» θα προστεθεί στην ταμπέλα του ΔΑΚ Πρέβεζας, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου τον Απρίλιο.
atpreveza.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πρέβεζας θα ονομαστεί «Μιχάλης Κακιούζης»
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 9214820580483575830
item