Γιάννενα: Στα Νοσοκομεία των Ιωαννίνων την Παρασκευή οι Τομεάρχες Υγείας της Ν.Δ. Γιάννενα: Στα Νοσοκομεία των Ιωαννίνων την Παρασκευή οι Τομεάρχες Υγείας της Ν.Δ. | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Στα Νοσοκομεία των Ιωαννίνων την Παρασκευή οι Τομεάρχες Υγείας της Ν.Δ.

Γιάννενα: Στα Νοσοκομεία των Ιωαννίνων την Παρασκευή οι Τομεάρχες Υγείας της Ν.Δ.

Σε Γιάννενα και Θεσπρωτία συνεχίστηκε προχθες το «οδοιπορικό» που κάνει  σε όλη την Ελλάδα ο Τομέας Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, για να ακούσει τα προβλήματα των εργαζομένων στις δομές και να δει από κοντά τις όποιες δυσλειτουργίες, προκειμένου να επικαιροποιήσει το πρόγραμμά της και να δώσει συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες λύσεις.

Στα Γιάννενα ο αρμόδιος Τομεάρχης Βασίλης Οικονόμου και ο αναπληρωτής Τομεάρχης Ιάσων Φωτήλας, συνοδευόμενοι από τον βουλευτή Ιωαννίνων Κ. Τασούλα και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Σπ. Βασιλείου συναντήθηκαν με τις Διοικήσεις των δυο Νοσοκομείων, εργαζόμενους, αλλά και με επιστημονικούς φορείς. 


Στο Πανεπ. Νοσοκομείο ο Διοικητής Βασ. Τσίκαρης ενημέρωσε την αντιπροσωπεία για μια σειρά ζητημάτων, για τα αιτήματα που προσπαθεί να προωθήσει, αλλά και για τη νέα πτέρυγα, ενώ ο Πρόεδρος των Εργαζομένων Γ. Φλούδας παρουσίασε στους δυο τομεάρχες τα προβλήματα, που αναζητούν λύσεις. 


Αντίστοιχη ενημέρωση έγινε στη συνέχεια και κατά την επίσκεψη στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» από τον Διοικητή του Ευαγγ. Καρβούνη. 


Σε δηλώσεις του ο Τομεάρχης Υγείας Βασ. Οικονόμου ανέφερε ότι στόχος της Ν.Δ. είναι η υποστήριξη και η στήριξη του κλονισμένου σήμερα συστήματος Υγείας στην Ελλάδα. 


Όπως είπε «θέλουμε να ξαναστήσουμε στα πόδια του αυτό το εχθρικό σύστημα υγείας, να κάνουμε τις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν». Γι’ αυτό εξάλλου πραγματοποιούνται οι επισκέψεις αυτές, για να ακουστούν τα προβλήματα από τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους ασθενείς. 


Από την πλευρά του ο βουλευτής Κ. Τασούλας ανέφερε ότι αυτό που κάνει η Νέα Δημοκρατία είναι ουσιαστικά μια «διάγνωση» των προβλημάτων που έχει η Υγεία σε όλη την Ελλάδα, ώστε να βρεθούν και οι καλύτερες λύσεις. Γι’ αυτό ανάλογες επισκέψεις θα γίνουν και στα 128 νοσοκομεία όλης της χώρας.


proinoslogos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Στα Νοσοκομεία των Ιωαννίνων την Παρασκευή οι Τομεάρχες Υγείας της Ν.Δ.
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 5030955412161860993
Σχόλια
item