Βίκυ Καγιά: «Δεν με τρόμαξε και ποτέ δεν με τρομάζει ο ανταγωνισμός» Βίκυ Καγιά: «Δεν με τρόμαξε και ποτέ δεν με τρομάζει ο ανταγωνισμός» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βίκυ Καγιά: «Δεν με τρόμαξε και ποτέ δεν με τρομάζει ο ανταγωνισμός»

Βίκυ Καγιά: «Δεν με τρόμαξε και ποτέ δεν με τρομάζει ο ανταγωνισμός»

Η Βίκυ Καγιά κάνει μια σύγκριση του Shopping Star με το My Style Rocks. Στο ερώτημα αν υπάρχουν και στοιχεία ριάλιτι στο shopping star, απαντά: «Δεν υπάρχει κιτρινισμός στην εκπομπή, ούτε μας ενδιαφέρει τι κάνει η κάθε γυναίκα στην προσωπική της ζωή. 

Μένουμε στο κομμάτι της αισθητικής της των επιλογών, του ρούχου και δεν πάμε παραπέρα. Ριάλιτι με τον κλασικό όρο, που, δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο με την έννοια ότι αυτό που πει ο τηλεθεατής είναι πέρα για πέρα αληθινό» Αναφορικά με την εκπομπή «My style rocks» λέει στο Πρώτο Θέμα: «Δεν με τρόμαξε και ποτέ δεν με τρομάζει ο ανταγωνισμός. 

Ποτέ δεν κοιτώ τα νούμερα μου είναι καλύτερα ή χειρότερα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βελτιώνομαι συνεχώς και να κάνω βήματα σωστά. Τέτοια πράγματα δεν τα κοιτώ γιατί μετά χάνεται η χαρά της δουλειάς. Υπάρχουν άλλοι υπεύθυνοι γι” αυτό. 

Είμαι πολύ σίγουρη για το Shopping Star καθώς ήδη ήξερα το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν από τη Γαλλία. Γι” αυτό και μετά από χρόνια αποχής από την τηλεόραση δέχτηκα να το παρουσιάσω. 

Το “Shopping Star” είναι πιο κοντά στον χαρακτήρα μου: Όταν άρχισε το “My style rocks”, άκουγα τον κόσμο να μιλάει γι” αυτό και το είδα μια-δυο φορές στο youtube, αυτό ήταν όλο. Εκείνη την εποχή έκανα πολύωρα γυρίσματα προκειμένου να πάω να γεννήσω. 

Άλλωστε, στο My style rocks συμμετείχαν φίλοι και συνεργάτη, όπως ο Στέλιος Κουδουνάρης με τον οποίο συνεργάζομαι στη σχολή μου, ο Χάρης Χριστόπουλος και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, χρόνια γνωστοί και φίλοι. Καμία σχέση δεν έχει η μία εκπομπή με την άλλη. 

Άλλη προσέγγιση της μόδας έχει η καθεμία, κι άλλη προσέγγιση του ριάλιτι. Το “My style rock” ήταν ένα καθαρό ριάλιτι, το Shopping Star έχει μόνο “σας αρέσει το ρούχο, δεν σας αρέσει, ευχαριστώ πολύ”. Τίποτα παραπάνω».
Epirusblog Gr
5 of 5
Βίκυ Καγιά: «Δεν με τρόμαξε και ποτέ δεν με τρομάζει ο ανταγωνισμός»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5035837564856656314
Σχόλια
item