Σάκης Ρουβάς: Ταξίδι στο Ναύπλιο με ξεχωριστό χαρακτήρα! Σάκης Ρουβάς: Ταξίδι στο Ναύπλιο με ξεχωριστό χαρακτήρα! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σάκης Ρουβάς: Ταξίδι στο Ναύπλιο με ξεχωριστό χαρακτήρα!

Σάκης Ρουβάς: Ταξίδι στο Ναύπλιο με ξεχωριστό χαρακτήρα! | tlife.gr
Στο Ναύπλιο θα βρίσκεται αυτή την Κυριακή ο Σάκης Ρουβάς. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα του Νομού Αργολίδας για έναν ξεχωριστό σκοπό.
Με την ιδιότητα του Αγγελιοφόρουτου Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» θα δώσει το παρών στον 5ο Μαραθώνιο Ναυπλίου.
Ο Σάκης Ρουβάς, για μία ακόμη φορά, στηρίζει έμπρακτα τους σκοπούς των δύο συλλόγων και στέλνει ηχηρό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης.

Ο Δήμος Ναυπλιέω ενώνει τις δυνάμεις του με το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»  και τον αγώνα που δίνει η πρόεδρος του κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη για την αύξηση εθελοντών δοτών μυελού των οστών στην χώρα μας.
Ήδη από την Πέμπτη  το περίπτερο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» βρίσκεται  στο ΦΟΥΓΑΡΟ και περιμένει τους πολίτες να ενημερωθούν και να γίνουν εθελοντές δότες.
Την Κυριακή από την έναρξη του Μαραθωνίου στις 8.00 στο περίπτερο του Συλλόγου μπροστά στο Δημαρχείο θα υπάρχει ενημερωτικό υλικό αλλά και εξειδικευμένοι συνεργάτες του Συλλόγου που θα εγγράφουν νέους εθελοντές.
«Δώσε  ελπίδα, δώσε ζωή!  Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών!», είναι το σύνθημα του φετινού Μαραθωνίου Ναυπλίου.
Epirusblog Gr
5 of 5
Σάκης Ρουβάς: Ταξίδι στο Ναύπλιο με ξεχωριστό χαρακτήρα!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 1487374408577136046
Σχόλια
item