Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Πώς περνάει στην Καλιφόρνια όσο ο Πάνος Βλάχος είναι στο Λονδίνο Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Πώς περνάει στην Καλιφόρνια όσο ο Πάνος Βλάχος είναι στο Λονδίνο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Πώς περνάει στην Καλιφόρνια όσο ο Πάνος Βλάχος είναι στο Λονδίνο

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Πώς περνάει στην Καλιφόρνια όσο ο Πάνος Βλάχος είναι στο Λονδίνο | tlife.gr
Χώρια περνούν αυτές τις μέρες η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος. Οι λόγοι που τους κάνουν να βρίσκονται σε διαφορετικές χώρες είναι επαγγελματικοί παρόλο που τον τελευταίο καιρό φουντώνουν οι φήμες ότι οι δυο τους δεν είναι πια ζευγάρι.
Οι ίδιοι δεν έχουν τοποθετηθεί δημόσια για όσα ακούγονται για τη σχέση τους αλλά συνεχίζουν κανονικά την καθημερινότητά τους.
Η Ιωάννα παραμένει στην Αμερική και συγκεκριμένα στην Καλοφόνια και απολαμβάνει τις βόλτες της με τους φίλους της. 
Μοιράζεται μάλιστα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους όπου φαίνεται ότι περνά όμορφα.

Την ίδια ώρα, ο Πάνος βρίσκεται στην βρετανική πρωτεύουσα για τις ανάγκες μιας παράστασης. Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Mistero Buffo» του Ιταλού συγγραφέα Ντάριο Φο.
Μετά από τις επιτυχημένες παραστάσεις στη Νέα Υόρκη, όπου και απέσπασε το βραβείο για καλύτερο «physical theatre show» στο φεστιβάλ «United Solo Theatre Festival», επιλέχθηκε να παρουσιαστεί στο Hollywood Fringe Festival, το μεγαλύτερο θεατρικό φεστιβάλ στην Καλιφόρνια και στη συνέχεια ταξίδεψε για 4 μόνο βραδιές στο Λονδίνο και το The Cockpit.

Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Πώς περνάει στην Καλιφόρνια όσο ο Πάνος Βλάχος είναι στο Λονδίνο
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 1261703962393278887
Σχόλια
item