΄Ηπειρος: Τα Ορθόδοξα μνημεία της Ηπείρου προσελκύουν Ρώσους τουρίστες ΄Ηπειρος: Τα Ορθόδοξα μνημεία της Ηπείρου προσελκύουν Ρώσους τουρίστες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

΄Ηπειρος: Τα Ορθόδοξα μνημεία της Ηπείρου προσελκύουν Ρώσους τουρίστες

΄Ηπειρος: Τα Ορθόδοξα μνημεία της Ηπείρου προσελκύουν Ρώσους τουρίστες

Τα Ορθόδοξα και γενικότερα τα πολιτιστικά μνημεία της περιοχής μας προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των Ρώσων κατά την παρουσία της Περιφέρειας Ηπείρου στην Διεθνή Έκθεση Ταξιδιών και Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Μόσχα.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, πρόκειται για μια από τις πέντε κορυφαίες ταξιδιωτικές εκθέσεις στο κόσμο, στην οποία συμμετείχαν περισσότερες από 1.900 εταιρείες και φορείς τουρισμού από 79 περιοχές της Ρωσίας και 23.000 επαγγελματίες επισκέπτες από 89 άλλες χώρες. 


Εξάλλου, η προσέλκυση τουριστών από τη Ρωσία, είναι ο νέος στόχος της Περιφέρειας Ηπείρου, στο πλαίσιο της υλοποίησης του Στρατηγικού της Σχεδιασμού για την Τουριστική Ανάπτυξη.


12 μήνες το χρόνο!
Η παρουσίαση της Ηπείρου, στους πολυπληθείς επισκέπτες του περιπτέρου της εστιάστηκε στις δυνατότητες που παρέχει η περιφέρειά μας για τουρισμό για τις τέσσερις εποχές του χρόνου και τον άριστο συνδυασμό που υπάρχει μεταξύ των θαλάσσιων και ορεινών προορισμών. 


Αφιερώματα στην Ήπειρο έγιναν από αρκετά Μέσα Ενημέρωσης της Ρωσίας, τα οποία φιλοξένησαν δηλώσεις και παρουσιάσεις όλων των μορφών τουρισμού που προσφέρει η περιοχή μας, στελεχών του Τμήματος Τουρισμού της Περιφέρειας, τα οποία έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα και στο γεγονός ότι πλέον η πρόσβαση προς την Ήπειρο, είναι εύκολη και ασφαλής. 


Στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ηπείρου και ιδιαίτερα στο συνδυασμό θαλάσσιου και ορεινού τουρισμού, αναφέρθηκε σε δηλώσεις της η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, η οποία εξήρε την άρτια παρουσία της Ηπείρου σε μια ακόμη μεγάλη διεθνή έκθεση. 


Θετικές αναφορές στην Ήπειρο και στις δυνατότητες προσέλκυσης τουριστών από τη Ρωσία έκανε και ο Έλληνας Πρέσβης κ. Ανδρέας Φρυγανάς σε προγραμματισμένη εκδήλωση στο Προξενείο.

proinoslogos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
΄Ηπειρος: Τα Ορθόδοξα μνημεία της Ηπείρου προσελκύουν Ρώσους τουρίστες
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 2550032569978384618
Σχόλια
item